Mainos

Hannah otti Botoxia 15-vuotiaana

Teinit hurahtivat kauneuspistoksiin

Yhdysvalloissa yli 11 000 teini-ikäistä pisti viime vuonna itseensä Botoxia. Nyt kauneuspistosten perässä ovat yhä nuoremmat. Yksi heistä on Hannah Burge, joka otti ensimmäisen Botoxinsa vain 15-vuotiaana.

Iso-Britanniassa asuva Hannah sai ensimmäisen Botoxinsa Espanjan lomallaan äitinsä suostumuksella. Sittemmin hän on ottanut Botox-hoitoja lisää. "Halusin tehdä sen kahdesta syystä; Botox ehkäisee ryppyjä ja kaikki koulussani juttelivat ottavansa sitä", Hannah kertoo.

Vastuuntuntoisimmat yrittäjät eivät tee Botox-hoitoja alaikäisille, mutta tämä ei estä nuoria. Teinit käyvät Botox-juhlissa ja tilaavat ainetta ulkomailta.

"Botoxin pistäminen on jännittävää. Se pitää minut nuoren näköisenä vuosia. Pari kaveriani on kertonut, että mitä aiemmin alat ottaa Botoxia, sitä vähemmän ryppyjä sinulla on aikuisena", Hannah iloitsee.

Hannahin äiti ei katso pahalla tyttärensä villitystä. Sarah, 49, on itsekin käyttänyt omaisuuksia plastiikkakirurgiaan ja tukee Hannahia ratkaisussaan.

"Olin riemuissani, että Hannah oli niin avoin ja rehellinen. Haluan mieluummin tietää hoidoista etukäteen, kuin huomata hänen tekevän sen selkäni takana", Sarah kertoo.

Monet teinit pistävät Botoxia salaa vanhemmiltaan.

"Se on vaarallista", sanoo Hannah, joka itse vakuuttaa pysyvänsä pienissä annoksissa.

Vain pieni määrä Botoxia

Espanjan reissun jälkeen Hannah on saanut Botox-pistoksia lisää. Pistokset on antanut hänelle äiti, joka vakuuttaa pitävänsä Botoxin määrän pienenä.

Itsekin Botoxia pistäneenä Sarah osasi kertoa tyttärelleen prosessista. "Mielestäni toimin vastuullisesti", Sarah sanoo. Hänen mielestään äiti, joka käyttää itsekin plastiikkakirurgisia palveluksia, ei voi tuomita tyttärensä halua kaunistautua.

Itsetunto parani

Maansa nuorin Botoxin ottaja kuvailee toimenpidettä hieman kivuliaaksi, mutta pitää lopputulosta hyvänä. "Toimenpide nosti itsetuntoani," Hannah kuvailee.

"Ulkonäkö on minulle tärkeä, enkä halua näyttää riutuneelta ja rumalta 25-ikävuoteen mennessä", hän perustelee.

Hannahin mukaan monet muutkin teinit ovat saaneet apua ulkonäkökomplekseihinsa Botoxista.

Vaikka Hannah on tyytyväinen pistoksiinsa, ulkonäössä riittää vielä korjailtavaa.

"Suunnittelen huulien täyttämistä. Äitini tekee tämänkin operaation", Hannah kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja