Hanna Sumari

Suosittu sisustusohjelma T.i.l.a. on jäänyt televisiossa kesätauolle, mutta ohjelman tiimissä työskentelevä Hanna Sumari ei. Kesän aikana on etsittävä tulevia jaksoja varten valmiita kauniita koteja ja moderneja klassikoita sekä suunniteltava askarteluosio Decoraa. Toki lomaa on pidettävä ja otettava iisisti myös. Hannalla on omien sanojensa mukaan odotettavissa pitkä ihana matka takuuvarmaan lämpöön. T.i.l.a.-ohjelman ohella Hanna tekee myös muita töitä; kirjoittaa sisustusjuttuja lehtiin, juontaa tilaisuuksia, spiikkaa mainoksia ja sisustaa ihmisten koteja. Lisäksi on oma koti hoidettavana ja kolme lasta. Työn ja vapaan lomittuminen sikinsokin sopii hyvin energiselle Hannalle. Lukijoillemme Hanna toivottaa haastattelun myötä iloa, tarmoa ja auringonpaistetta.

Ikä: 44v

Perheen koko:Mieheni, minä ja kolme ihanaa tytärtä 6, 12 ja 16v

Unelmakoti:Meidän koti tietty, mutta okei...aina kun käydään kuvaamassa kohteita syntyy unelmia, mutta ne haipuu pian kun pääsee kotiin. Unelmakoti on myös siistikoti ja siistit kaapit!!!!Mikä kotona ärsyttää:Sotkuiset kaapit!!! Rakkain huonekalu: Sänky, ehdottomasti. Se on kokonaan luonnonmateriaaleista, siinä on untuvapeitto ja lakanat parasta puuvillaa tai silkkiä, tyynyjä on kymmenen ja lisäksi siinä on moottori.

Mieluisin paikka kotona: Katso edellinen kysymys!!!Kodin parhaat värit:Parhaat värit on ne missä viihtyy. Joskus ne ovat vaaleita joskus jotain muuta. Meillä on taivaansiniset portaat ja sinisiä tähtiä tapetissa.Mihin käyttäisit remonttireiskaa?Jaa-a, on tullut tehtyä duunia Reiskan kanssa kahdeksan vuotta ja ehkä istuisin mieluiten sen prätkän kyytiin, kun talossa ei ole nyt muuta hommaa kuin parin halogeenin vaihto.

Eniten käyttämäsi ruoanlaittoväline: Kattila tietty!

Miltä kotonasi tuoksuu?Aika tuoksutonta on, kun en tykkää mistään tekotuoksuista; niistä saa migreenin. Nyt just on kaunis ilma ja ovet auki, ulkona tuoksuu keväälle: mullalle ja metsälle ja sisällä myös.

Siivousvinkkisi: Hyvä siivooja ja kolme reipasta lasta joita täytyy kasvattaa...Pakkomielteesi pyykinkäsittelyssä: Ooo, siinä olen aivan mielettömän tarkka. Siis kaikki värit tarkasti erikseen ja jokaiselle kasalle eri lääkkeet eli pesuaineet. Nuo nurinpäin, nämä oikeinpäin, farkkuja ei saa lingota jnejne. KUKAAN muu ei saa pestä meidän pyykkiä. (Silittää kyllä, mä en silitä mitään!)

Lempiruokasi:Tykkään kevyestä ruoasta. Thai-ruoka on jumalaista ja lämmin vuohenjuustosalaatti. Olen kyllä kaikkiruokainen, mutta kermat ja smetanat eivät ole ykkössijalla. Kookosmaito kylläkin.Juomasuosituksesi:Cocis, espresso ja vesi. Hyvät viinit on herkkua, mutta migreeninhän niistä yleensä saa.

Paras reseptisi:Enpä tiedä parasta, mutta pistän tähän jättimarenkien ohjeen, koska kesä on tulossa kaikenlaisine juhlineen ja ne on niiiiin ihania ja yltiömakeita.

Jättimarengit12kpl

4 valkuaista3 dl hienoasokeria2tl vaniljasokeria100g taloussuklaata

Vispaa valkuaiset ja sokerit vesihauteessa kovaksi sileäksi vaahdoksi joka jää siihen muotoon kuin haluat, sähkövatkaimella noin 10 min.

Hakkaa suklaa karkeaksi rouheeksi ja sekoita valkuaisvaahtoon. Muodosta kahdella lusikalla pienen lumipallon kokoisia palloja paperoidulle pellille. Paista 125 asteessa noin 45-55 min. Marengit jäävät sisältä sitkeiksi ja ovat päältä rapeita. Nami.

(MTV3i)

Lue myös:

    Uusimmat