Hämmentävästä hammastahna-selkkauksesta rangaistuksen saanut Bundesliiga-valmentaja palasi penkin päähän – joukkue nappasi selvän voiton

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa pelaava Augsburg juhli 3–0-vierasvoittoa Schalkesta, ja tällä kertaa myös joukkueen päävalmentaja Heiko Herrlich oli paikalla.

Herrlich joutui jättämään viime viikolla pelatun Wolfsburg-ottelun väliin, koska hän oli rikkonut tiukkoja karanteenimääräyksiä.

Herrlich oli lähtenyt joukkueen hotellilta ostamaan hammastahnaa ja ihovoidetta. Se oli vastoin Bundesliigan määräyksiä, ja Herrlich joutui Wolfsburg-pelistä sivuun.

Wolfsburg-ottelu oli Augsburgille ensimmäinen sen jälkeen, kun Bundesliiga jatkui koronaviruskeskeytyksen jälkeen.

Sunnuntain Schalke-kamppailun jälkeen Herrlich oli tyytyväinen.

– Olen todella iloinen. Juhlimme pienimuotoisesti, koska meillä ei ole paljoa aikaa. Olemme onnistuneet kääntämään asioita ympäri, Herrlich iloitsi viitaten joukkueen pitkän voitottoman jakson päättymiseen.

Augsburg isännöi jo keskiviikkona Paderbornia.

Sunnuntaina joukkueen maalit tekivät Eduard Löwen, Noah Sarenren Bazee ja Sergio Cordova. Suomen maajoukkuepelaaja Fredrik Jensen ei ollut Augsburgin kokoonpanossa. Schalken suomalaispelaaja Malick Thiaw oli vaihdossa.

Lue myös:

    Uusimmat