Hamilton Vettelin kiusaamisesta: Sain sentään pitää hauskaa

Lewis Hamiltonin ajo herätti närää Saksan GP:ssä, kun hän ohitti toisena ajaneen Sebastian Vettelin huolimatta siitä, että oli jo kierroksen kärkeä perässä.

Hamilton putosi pistesijoilta alussa tapahtuneen rengasrikon takia, mutta ylsi jopa kärkeä parempaan vauhtiin haettuaan tuoreet renkaat autoonsa.

– Pystyin sentään pitämään hieman hauskaa radalla. Minun vauhtini riitti keskivaiheilla vastaamaan kärkisijoilla ajaneiden vauhtiin ja se on rohkaisevaa minulle, koska tiedämme automme olleen aidosti nopea tänä viikonloppuna, Hamilton kommentoi tapausta.

Vettel leimasi kisan jälkeen Hamiltonin tempun typeräksi. McLarenin tallipäällikkö Martin Whitmarsh ei niellyt Vettelin puheita.

– Kilpa-ajajat ajavat kilpaa. Hän oli nopeampi, hän ohitti ja teki eroa, joten minä en oikein käsitä, mitä typeryyttä siinä on, Whitmarsh puolusti Hamiltonia.

Alussa tapahtunut rengasrikko jäi harmittamaan Hamiltonia.

– Toisen kierroksen rengasrikkoni oli uskomattoman epäonnekas. Radan koko leveydellä oli pirstaleita eikä minulla ollut muuta vaihtoehtoa kuin ajaa suoraan niiden läpi. Vielä turhauttavampaa on se, että minä olin siinä kohdassa järjestyksessä kahdeksas auto, joten on julmaa onnea, että rengasrikko sattui juuri minulle, Hamilton manasi.

Lue myös:

    Uusimmat