Hämäläisen maali siivitti Poznanin jatkoon

Suomen maajoukkuemies Kasper Hämäläinen auttoi maalillaan Lech Poznanin jatkoon jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnassa.

Poznan oli hävinnyt avausosan virolaiselle Nömme Kaljulle 0-1, mutta kotikentällään puolalaisjoukkue otti 3-0-voiton ja jatkopaikan yhteismaalein 3-1.

Tomasz Kedziora teki avausmaalin 33. minuutilla ja tasoitti otteluparin puntit. Hämäläinen viimeisteli ratkaisuosuman kymmenen minuuttia myöhemmin, ja Dawid Kownacki kaunisteli lukemia pelin lopussa.

Norjalainen Tromssa hävisi yllättäen kotonaan färsaarelaiselle Vikingurille 1-2 ja putosi jatkosta samoin yhteisnumeroin, kun avausosa oli päättynyt maalittomana. Konkari Miika Koppinen pelasi Tromssan puolustuksessa kapteeninnauha käsivarressaan täydet minuutit.