Haluatko tienata satasen tunnissa leikkimällä koirien kanssa? Täällä se onnistuu!

MUTTS Canine Cantina -ravintolaketju hakee harjoittelijaa, jonka ainoa tehtävä on helliellä koiria. Kaiken lisäksi työstä maksetaan hyvin!

MUTTS Canine Cantina tekee koiranystävien unelmasta totta. Teksasilaisyritys tarjoaa koiranomistajille mahdollisuutta syödä ravintolassa lemmikkinsä kanssa.

Koiran voi jättää aterian ajaksi hoitoon leikkimään muiden koirien kanssa, jolloin omistaja voi nautiskella ateriastaan. Myös lemmikin voi antaa syödä ravintolassa. Omistajat saavat myös leikkiä koiriensa kanssa, ja ravintolan yhteydessä on koirapuisto, kertoo People-lehti.

Tämä ei kuitenkaan ole tarinan paras osuus. Yritys etsii nyt työharjoittelijaa Teksasissa sijaitsevaan toimipisteeseensä.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Harjoittelijan tehtävä on leikkiä koirien kanssa

Harjoittelijan tehtävä on tervehtiä asiakkaita ja leikkiä koirien kanssa koko päivän ajan. Muita tehtäviä ei ole. Kaiken lisäksi harjoittelusta maksetaan sata dollaria tunnilta!

Harjoittelijaa etsitään Instagramin kautta. Jos video ei näy, katso se täällä.

– Valehtelisin, jos sanoisin, että tämä on rankka harjoittelupaikka, yrityksen toinen perustaja Kyle Noonan sanoo.

 Aluksi harjottelijoita valitaan vain yksi, mutta myöhemmin heitä saatetaan palkata lisää.

– Tämä on aito harjoittelupaikka. Se on hauska konsepti, jossa saamme olla luovia ja ajatella asioita eri tavalla, Noonan kertoiGood morning Americalle.

Hakuaika päättyy 12.11.2018.

Miksi koirat ulvovat? Video kertoo vastauksen:

2:15

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja