Haluatko näyttää nuoremmalta aamuisin? Mies, tee nämä kuusi asiaa

Joka ilta mies voi tehdä useita asioita, jotka varmistavat raikkaan ulkoasun aamulla.

Miehille suunnattu Men’s Health -lehti laajentaa alueelle, jolla perinteisesti on nähty vain naistenlehtiä: se jakaa vinkit nuorekkaampaan aamulookiin. Lehden mukaan joka ilta mies voi tehdä useita asioita, jotka varmistavat raikkaan ulkoasun aamulla.

1. Unet

Nuku hyvin. Huonoja yöunia ei voi korjata voidetuubilla. Sammuta televisio ja näytöt hyvissä ajoin ja rauhoita makuuhuone unelle.

2. Turvotus

Dermatologi kehottaa valitsemaan silmien alle kofeiinia sisältävän voiteen, joka estää turvotusta. Pidä voide jääkaapissa, jotta se on levitettäessä viileää.

Jos mikään muu ei auta, kylmäpakkaukset silmillä vievät turvotuksen mennessään.

3. Kuorinta

Ihotautilääkärin mukaan vulkaanista kiveä hyödyntävät kuorimavoiteet tekevät hyvää iholle. Vältä muovihippusia ympäristön hyväksi: ihonkuorintavoiteet, jotka sisältävät pieniä kuorivia muovihelmiä, halutaan pian kieltää koko maailmassa.

Aloe vera ja kookosvesi kosteuttavat ihoa. Jos haluat kirkastaa ihosi ilman voiteita, käytä vaalean väristä paitaa.

4. Silmät

Kyllä, silmiäkin voi hoitaa! Jos silmät punoittavat unettoman yön jälkeen, kyse voi olla kuivuudesta. Kosteuta silmät silmätipalla.

5. Karvat

Kulmakarvoja ja viiksiä voi sukia tarkoitukseen valmistetulla vahalla. Pienet, kaarevat sakset ylettyvät nenään, ja niillä voi nipsaista myös liian pitkiksi kasvaneet kulmakarvat. Ole varovainen, jos trimmaat korvakarvojasi! Aja tai harjaa partasi.

6. Hymy

Hymysi on kaunein asusteesi. Pese hampaat aamuin illoin. Jos kaipaat apua hymyosastolle ja valkaisevan hammastahnan käyttö on jo liian myöhäistä, voit testata hampaiden valkaisukynää.

+1

Muista myös aurinkovoide tarvittaessa:


Lue myös:

    Uusimmat