Haluaisitko olla mies? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Haluaisitko olla mies? Miksi, mikset?" kysyy nimimerkki Utelias.

Näin naisraati vastasi

"Ainakin festareilla haluaisin, koska vessaan pääsisi todella paljon helpommin kuin naisena. Miesporukoita kuunnelleena ja heitä seurailleena tosin olen huomannut, että kaikkiin kohdistuu odotuksia, stereotypioita ja päänaukomista ihan sukupuolesta riippumatta. En siis tiedä, olisiko miehenä kovin paljon helpompaa kuin naisena."
– 30, olin ja olen niin sanottu poikatyttö

"En missään nimessä! Vaikka naisena olossa on paljon osioita, jotka voisi jättää pois, (liittyy enimmäkseen hormonitoimintaan) en missään tapauksessa haluaisi olla mies! En, vaikka saisi pissata seisten! Naisena olo on kivaa. Hyviä puolia mm: mahdollisuus äitiyteen, lupa pehmoilla ja olla tunteellinen, optio kevytkenkäisyyteen ja naisellisuus noin yleensä. Jos olisin mies, olisin kateellinen naisille."
– 47, olen jätkä, joka osaa kyllä olla naisellinenkin joskus

"Kyllä, useasti mutta en kuitenkaan aina. Koska: tuntuu, että miehillä on ainakin oman pään kanssa paljon helpompaa kuin naisilla. Tippaleipäaivot ovat liian monimutkikkaat. En siis jaksaisi naisten, minunkin, ikuista vatvomista, pähkimistä ja pohtimista. En myöskään haluaisi olla niin tunteellinen kuin naiset ovat. Muuten minusta on kivaa olla nainen, mutta ottaisin mieluummin miesten tunnepuolen."
– 36, naisellinen ulkoisesti, jätkämäinen jutuissa

"Haluaisin kokeilla miehenä olemista yhden päivän ajan. Miksikö? Koska jokainen nainen haluaisi kokeilla, miltä tuntuisi omistaa penis. Mutta yksi päivä tosiaan riittäisi kokeiluun, muuten olen varsin tyytyväinen naisena olemiseen."
– 23, melko naisellinen nainen, jolla miesten huumorintaju

"Olen monta kertaa sanonut, että haluaisin olla mies. Voisi huoletta lähteä viikonloppuna kavereiden kanssa baariin, eikä tarvitsisi tuntea syyllisyyttä pesemättömistä pyykeistä. Toisaalta kun oikein ajattelee, en missään nimessä haluaisi olla mies, sillä naisena on vaan niin paljon mukavampaa. Voi itkeä rauhassa niin Titanicin loppukohtaukselle kuin suloisille vauvavideoillekin. Kun huonot päivät iskevät, voi kääriytyä sohvan nurkkaan nauttimaan jäätelöä suoraan paketista. Miehenä oloa voisi kokeilla, mutta uskon, että viihdyn kuitenkin kaikista parhaiten naisena."
– 25, nainen, joka käyttäytyy sen mukaisesti

Lue myös:

    Uusimmat