Halloweenia juhlitaan pian – yksi asu ylitse muiden netin haetuimpien listalla

Karmivan herkullinen herkkupöytä halloween-juhliin! 8:55
Katso tästä vinkit halloweenin karmivan herkulliseen juhlapöytään!

Halloweenia vietetään lokakuun lopussa.

Vuoden karmivin juhla, eli halloween on jälleen käsillä. CNN listasi netin haetuimmat halloween-asut Yhdysvalloista ja lisäsi omat vinkkinsä, mikäli oma suosikkiasu on vielä löytämättä.

Perinteisten kummitusten ja vampyyrien lisäksi kärkipäätä ihmisten nettihauissa pitävät Barbie, Spider-Man ja The Addams Familyn Wednesday.

Barbie ei yllätä vuoden haetuimpana asuna suuren suosion saaneen elokuvan jäljiltä. Myös Ken on mieluisa naamiaisasu tulevaan juhlaan.

CNN mainitsee myös toisen kassamagneetin, eli Oppenheimer-elokuvan, joka oli kuluneen vuoden hitti Barbien lisäksi.

Listalta löytyy myös karhu. CNN:n mukaan mikä tahansa karhu kelpaa, mutta vinkkaa esimerkiksi Disneyn suoratoistopalvelun suositun The Bear -sarjan kokkia. Sarja kertoo chicagolaisesta ravintolasta ja kokin hahmo on melko vaivaton toteuttaa.

Myös New York Post on tehnyt oman listauksensa ja ei ole yllätys, että ykkösasujen paikkaa pitävät niin ikään Barbie ja Ken.

Listalta löytyy myös muun muassa Disneyn pieni merenneito, Super Mario -pelin veljekset sekä Elvis.

Yllättävimmät hahmot ovat ehdottomasta poptähti Taylor Swift ja nimenomaan The Eras -kiertueen Swift, sekä Tom Cruisen hahmo elokuvasta Top Gun The Maverick

Halloweenia juhlitaan Yhdysvalloissa 31. lokakuuta ja perinteisiin kuuluu, että lapset kiertelevät naapurustossa ovelta ovelle pyytämässä herkkuja tutulla ”karkki vai kepponen” -lausahduksella. Kenties Hollywoodin suurimmat halloweenjuhlat järjestää vuosittain saksalaismalli Heidi Klum, jonka asut yllättävät vuosi toisensa jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat