Hakevatko Demi Mooren tyttäret äidilleen lähestymiskieltoa?

Demi Mooren tyttäret harkitsevat huhun mukaan hakevansa lähestymiskieltoa äidilleen. Äidin ja tyttärien välit ovat olleet tulehtuneet jo jonkin aikaa.

Näyttelijä Demi Mooren, 49, ja ex-mies Bruce Willisin, 57, aikuiset tyttäret Tallulah, Rumer (kuvassa) ja Scout ovat huhujen mukaan kertoneet äidilleen tarvitsevan etäisyyttä häneen, tuettuaan tätä avioeron ja syömishäiriöstä toipumisen ajan.

– Rumer, Scout ja Tallulah harkitsevat vakavissaan lähestymiskiellon ottamista Demiä vastaan saadakseen hänet lopettamaan ottamasta yhteyttä. He ovat tehneet selväksi, etteivät halua puhua hänen kanssaan juuri nyt, mutta Demi yrittää silti ottaa heihin yhteyttä, perheen lähipiiristä kerrotaan RadarOnline.comille.

– Demi on soitellut ja meilaillut heille jatkuvasti, jättäen itkunsekaisia viestejä ja rukoillen heitä soittamaan hänelle takaisin, mutta tyttäret ovat kyllästyneet moiseen. Lähestymiskielto on hyvin radikaali toimenpide, jota he eivät harkitse kevyin perustein – mutta heistä tuntuu, että he haluavat rauhaa ja hiljaisuutta, tuntemattomana pysyttelevä sisäpiiriläinen jatkaa.

Huhujen mukaan Moorella ei ole saanut puhua tytärtensä kanssa viikkoihin, koska he eivät vastaa sähköposteihin, tekstiviesteihin tai puhelimeen. Tähdellä on ollut rankkaa erottuaan aviomiehestään Ashton Kutcherista. Eron jälkeen hän kirjautui hoitoon syömishäiriön takia.

– Demi on palannut töihin ja yrittää saada itsensä kasaan, mutta tämä on hänelle rankkaa aikaa, lähde kertoo.

Eräs oikeusasiantuntija kuitenkin kommentoi uutista Daily Mailin mukaan seuraavasti:

– Et voi saada lähestymiskieltoa äidillesi, joka yrittää soittaa sinulle. Jos asia menisi niin, monet, monet ihmiset olisivat oikeudessa.

Lue lisää:


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk, Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja