Mainos

Haaveissa villimpi seksielämä? Kysely paljasti suosituimmat sänkyleikit

Tasaista menoa vai villimpää puuhastelua? Joskus sitä voi kaivata muutakin kuin herkkää rakastelua.

Jos haluatte petipuuhiinne astetta roisimpaa menoa, kannattaa kokeilla kevyttä piiskausta, kertoo englantilaisen Lovehoney-seksivälinesivuston teettämä kysely.

Yli 4500 ihmistä kattavan kyselyn mukaan 70 prosenttia naisista ja 61 prosenttia miehistä kiihottuu seksin aikana tapahtuvasta piiskauksesta.

MUISTA: Siinä missä spontaanius ja yllätyksellisyys ovat hauskoja asioita sängyssä muuten, näin ei ole asian laita, jos otteet ovat rajummat. Sinun täytyy ehdottomasti keskustella kumppanisi kanssa etukäteen, jotta kumpikin tuntee olonsa hyväksi ja turvalliseksi. Rajuilla otteilla ei saa yllättää ketään.

Side silmille vai ranteisiin?

Silmien sitomista oli kyselyyn vastanneista kokeillut kaksi kolmasosaa pariskunnista. Se oli miesten keskuudessa villeistä sänkyleikeistä suosituin laji. 

Myös sitomisleikit yleensäkin kiinnostivat, miehistä siitä innostui 64 prosenttia, naisista 67 prosenttia.

Kysely paljasti myös, että seksiä harrastetaan useimmiten iltakymmenen ja -yhdentoista välillä, vaikka sitä haluttaisiin harrastaa jo tuntia aiemmin, jolloin väsymys ei olisi niin paha. Aamuseksi oli kyselyn mukaan suositumpaa miesten kuin naisten keskuudessa. 70 prosenttia mieheistä totesi haluavansa sitä enemmän kuin kumppaninsa.

Suosituin seksiasento kyselyn mukaan oli takaapäin, myös nainen päällä, lähetyssaarnaaja ja lusikka-asento saivat ääniä.

– Onnellisesta seksielämästä on paljon hyötyä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllisen seksielämän omaavat elävät pidempään, heillä on matalampi verenpaine ja vähemmän stressiä, he voivat jopa näyttää nuoremmilta, hehkuttaa seksi- ja parisuhdeasiantuntija Tracey Cox Lovehoneyn tiedotteessa.

***

1:30

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.