Villimpää menoa vällyjen välissä? 4 kuumaa tapaa kokeilla rajumpia otteita

Haluatko astetta kiihkeämpää menoa sängyssä? Testaa vinkit!

Jo kaikkien aikojen vanhimmassa – kirjoitettu 400 e.K. – ja käytetyimmässä seksioppaassa, Kama Sutrassa, mainitaan raapaisut ja näykkäisyt. Ilmeisesti ihmiset harrastivatkin rajua seksiä jo satoja vuosia sitten.

Asiantuntijoiden mukaan piiskaamisen ja muun roisin sänkykäytöksen rakastamiselle on myös pätevät perustelut. Seksitutkija Nicole Prausen mukaan yksi tällainen syy on teoria "kiihotuksen siirtymisestä".

Jos sinua näykitään, kynsitään tai hieman piiskataan, verenpaineesi kohoaa ja sydämesi syke kiihtyy reagointina kipuun, Prause selittää. Jos tätä tapahtuu seksin aikana, saatat tulkita sen seksuaalisena kiihottumisena.

Toinen selitys liittyy aivoihin. Prausen mukaan ne alueet ihmisaivoissa, jotka reagoivat kipuun, ovat limittäin niiden alueiden kanssa, jotka reagoivat kiihottumiseen. Tämä limittäisyys saattaa huijata aivoja, jolloin ne hämmentyvät kivusta ja nautinnosta, kun koet niitä samaan aikaan.

4 tapaa kokeilla rajumpia otteita – vinkit miehille:

Jos molemmat teistä haluavat kokeilla villimpää menoa sängyssä, testatkaa seuraavia Men's Health -sivuston vinkkejä.

1. Läimäytykset

Seksivalmentaja Psalm Isadora vinkkaa läimäyttämään avokämmenellä naisen takapuolen alaosaan, lähelle vaginaa. Isadoran mukaan tähän kohtaan osumalla lähetät väristyksiä hänen klitoriksensa ja koko vartalon läpi. 

MUISTA: Raju seksi ei ole kaikkien juttu. Siinä missä spontaanius ja yllätyksellisyys ovat hauskoja asioita sängyssä muuten, näin ei ole asian laita, jos otteet ovat rajummat. Sinun täytyy ehdottomasti keskustella kumppanisi kanssa etukäteen, jotta kumpikin tuntee olonsa hyväksi ja turvalliseksi. Rajuilla otteilla ei saa yllättää ketään.

Esimerkiksi rentouttavan ja kiihottavan esileikin aikana voi olla hyvä hetki jutella, millaisista rajuista leikeistä saattaisi itse nauttia, ehdottaa seksivalmentaja Psalm IsadoraMen's Health -sivustolla.

Avioliittoterapeutti Moushoumi Ghose kehottaa ottamaan käyttöön myös "keltainen, vihreä, punainen" -metodin. Näillä sanoilla voit antaa vinkkiä kumppanille siitä, pidätkö siitä, mitä hän tekee, pitäisikö hänen rauhoittaa tilannetta hieman, vai kenties lopettaa kokonaan.

Muinaisten tantra-tekstien mukaan läimäyttely herättää naisen 'kundalinin', eli seksuaalisen energian. Aloita hennommalla läimäisyllä, ja siirry kovempiin otteisiin vain, jos hän pitää siitä ja haluaa sitä.

Älä myöskään epäröi pyytää häntä piiskaamaan sinua. Saatat pitää siitä.

2. Tukistaminen

Jotkut naiset rakastavat sitä, kun heitä tukistetaan seksin aikana. Tämä toimii hyvin esimerkiksi takaapäin-asennossa.

– Se vapauttaa adrenaliinia ja endorfiineja, Isadora selittää.

Varmista, että nappaat hiuksista kiinni päänahan läheltä, kuin antaisit päänahkahierontaa, tai niskan läheltä.

Älä missään nimessä tartu hiuksia latvoista. Se on usein liian kivuliasta ollakseen nautinnollista, ja tulet todennäköisesti repineeksi hiuksia irti.

Myös Reddit-sivustolla keskusteltiin siitä, nauttivatko naiset tukistamisesta vai eivät. Vastaukset vaihtelivat tiukasta ei-vastauksesta ehdottomaan myöntymiseen.

"Pidän siitä, kun minua tukistetaan, mutta pidän enemmän siitä, kun tukistan itse."
"Pidän todella paljon tukistamisesta silloin, kun olemme takaapäin-asennossa. Olen tunnettu siitä, että pidän hiuksia saparoilla tuota tarkoitusta varten."
"Älä koske hiuksiini."
"Kyllä, mutta pitää ottaa isompina tuppoina. Muuten se sattuu!"
"Minä en välitä. Se ei tee minulle mitään. Se ei haittaa minua, jos se kiihottaa kumppania, mutta jos ei, sitä ei tarvitse tehdä."
"Se ei haittaa minua, mutta pitää varmistaa, että otat ison tupon, ja mielellään läheltä päänahkaa, jos eivät hiukset ole letillä tai ponihännällä."

3. Näykkäisyt

Ghosen mukaan pureminen tuo ihmisestä esiin alkukantaisemman ja eläimellisemmän puolen. Hän kehottaa aloittamaan alahuulesta ja siirtymään siitä alas näykkäisten jokaista uuttaa kehonosaa hellästi alkuun ja jos saat luvan, hieman rajummin.

4. Ohjien ottaminen

Naisesta voi saada esiin eläimellisen puolen nostamalla hänet ylös, kantamalla makuuhuoneeseen ja heittämällä hänet sängylle. Jos nainen pitää sellaisesta.

Avioliittoterapeutti Moushoumi Ghosen mukaan erityistä nautintoa tästä voivat saada A-tyypin persoonallisuuden omaavat naiset, joilla on vaativa ammatti, tai jopa äidit, jotka joutuvat olemaan kontollissa jatkuvasti. Nainen saattaa silloin pitää siitä, että saa luopua ohjaksistaan hetkeksi.

Muista kuitenkin, että tästäkin pitää puhua etukäteen. Ghose vinkkaa, että lempeä keino napata ohjat itselleen on pitää naista ranteista kiinni samalla tuhmia puhuen.

Lähteet: Men's Health, Reddit

***

1:37

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.