Mainos

Haaveiletko romanttisesta talosta?

Kaikkia modernit laatikkotalot eivät innosta. Onneksi talovalmistajilla on tarjolla myös nykyajan piparkakkutaloja, joiden malleihin on haettu vaikutteita historiasta tai ulkomailta.

Hansa-ajan eleganssia

Lovisa: 7 + k, kerrosala 318 neliötä, Bassotalot

Vaikka et olisikaan kauppiassuvun vesa, voit asua kuin patruunan perillinen. Tässä jugend-talossa jykevyys ja feminiinisyys kohtaavat kauniisti. Klassiset muodot, aumakatto ja huolitellut yksityiskohdat viestivät arvokkuudesta.

Kiinnostuitko?

Bassotalot on koonnut vanhan kivitalorakentamisen parhaat ratkaisut ja uudistanut ne tähän päivään. Maxit-talot valmistetaan Leca-harkoista, jotka eivät vaadi erillisiä betonointitöitä. Tukeva seinärakenne antaa vapautta vaativankin arkkitehtuurin toteuttamiselle.

Kepeää tyylikkyyttä

Aurora 200: 6 + k, kerrosala 200 neliötä, Kannustalot

Auroran ilme on yhdistelmä vanhojen heinolalaisten kartanoiden henkeä ja amerikkalaista

siirtomaatyyliä. Eteinen on toimiva ja tilava. Keittiöön on kulku sekä eteisestä että olohuoneesta. Olohuone jatkuu ruhtinaalliselle terassille, jonne tarjoilut on kätevä kantaa. Aurora on suunniteltu perheelle, joten logistiikka on viilattu vastaamaan vaativia tarpeita.

Kiinnostuitko?

Kannustalojen julkisivujen mittasuhteet on otettu vanhoista, olemassa olevista rakennuksista. Puutavarana käytetään pohjoisen tiukkasyistä, hitaasti kasvanutta puuta. Aurora-malleja on monia: yksikerroksisesta kaksikerroksiseen, rinnemalliin ja jopa kulmamalliin.

Muhkea herkkupala

Classic 178a: 6 + k, kerrosala 204 neliötä, Omatalo

Classic 178a on kuin houkutteleva leivos sokerikuorrutettuine koristeluineen. Suloisen kuistin kautta tullaan tilavaan eteiseen, josta avautuu kulku keittiöön ja olohuoneeseen. Mansardikatto on parhaimmillaan perinnemaisemassa.

Kiinnostuitko?

Omatalon voi rakentaa itse tai tilata talon sisätöitä vaille valmiina. Easy-toimitus tekee talon täysin muuttovalmiiksi kodinkoneiden asennusta myöten. Omatalot myy K-Rauta, joka tarjoaa rakennusprojektin aikana sisustuspalvelua ja apua lupa-asioiden hoitamisessa.

Raikas kuin polkagris-patukka

Jussila: 6 + k, kerrosala 183 neliötä, Myresjötalot

Jussilan pitkä ja kapea muoto on napattu perinteisestä paritupamallista. Sisätilojen näyttävin elementti ovat talon keskellä sijaitsevat kierreportaat, joihin sivusiivekkeen kattoikkunat tuovat valoa. Yläkerran seurusteluhuoneesta avautuu näköala alakertaan. Tilava kylpyhuone tuo arkeen pientä luksusta.

Kiinnostuitko?

Taloa voidaan leventää 1,2 metrillä, jolloin asumispinta-ala kasvaa 214 neliöön. Rentoudu ja valitse toimitustavaksi Myresjötalon kokonaisvastuu-urakka, jossa talosi tehdään muuttovalmiiksi loppusiivousta myöten.

Teksti: Leena Lukkari
Kuvat: Valmistajat

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.