Haas-pomolta vihjailevia sanoja konkarikuskeilleen – "Heidän on katsottava muualle"

Haasin tallipäällikkö Gunther Steiner toivoo, että tallin kuljettajakaksikko Kevin Magnussen ja Romain Grosjean kartoittavat myös muita vaihtoehtoja ensi kaudeksi.

Haasin ensi kauden kuljettajatilanne on vielä täysin levällään. Tällä kaudella tallin ohjaksissa on tutusti ajaneet Magnussen ja Grosjean, mutta kumpikin kuljettaja voi hyvinkin joutua etsimään itselleen uuden osoitteen.

Haasille ovat tiettävästi tyrkyllä nykykaksikon lisäksi ainakin Ferrarin akatemiakuljettajat Robert Shwartzman ja Callum Illott. Kuljettajamarkkinoilla on vapaana myös kokeneita kuljettajia, kuten Racing Pointilta potkittu Sergio Perez.

Tallipäällikkö Steiner vakuuttaa, että Grosjean ja Magnussen saavat ensimmäisinä tietää tallin kuskipäätöksistä.

– Jos tietäisimme jotain, kertoisimme kuljettajillemme heti. He ansaitsevat sen. Jäät tai et, sinun pitäisi tietää siitä. Heidän pitää tietää ensimmäisinä, Steiner kertoo GP Blogin mukaan.

Steinerin mukaan Haas kartoittaa tällä hetkellä ensi kauden kuskivaihtoehtojaan tarkalla silmällä. Hän kuitenkin toivoo, etteivät Grosjean ja Magnussen laita mahdollisuuksiaan vain yhden kortin varaan.

– Olen varma, että Kevin ja Roman eivät vain odota kotona puhelinsoittoa minulta. Heidän on katsottava muualle, koska kaikki muutkin tekevät niin. Niin mekin. Se koskee myös heitä tietenkin. He puhuvat muille talleille – ainakin toivottavasti. En suutu siitä, jos he puhuvat muille. Minä sanon lopulta jäävätkö he vai eivät, Steiner sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja