Haas-pomo odottaa vaikeaa F1-viikonloppua Bakussa: “Jossain vaiheessa meilläkin täytyy olla tuuria”

Haas-tallipäällikkö Günther Steiner toivoo tallinsa löytäneen Azerbaidzhanin  F1-kisaviikonloppuun tultaessa ratkaisut rengashuoliinsa.

Formulakausi jatkuu viikon kuluttua Azerbaidzhanissa Bakun katuradalla. Alkukauden kisoissa Haasilla on ollut vaikeuksia saada renkaansa oikeaan toimintaikkunaan, mutta Steiner toivoo tallin tekemän työn kääntävän tilanteen.

– Baku on pitkine suorineen ja hitaine mutkineen meille vaikea osakilpailu. Olemme tehneet töitä uusien ratkaisujen parissa jo Bahrainin testeistä lähtien, joista toivottavasti jotkut toimivat. Muussa tapauksessa Baku voi olla meille hankala rata, Steiner kertoi f1i.comin haastattelussa.

Bakun rata on tarjonnut aiemmin yllättäviäkin käänteitä. Steiner toivookin onnettaren hymyilevän tallilleen tulevana viikonloppuna.

– Odottamatonta täytyy aina odottaa, mutta jossain vaiheessa meilläkin täytyy olla tuuria, koska tähän asti sitä ei ole riittänyt. Jos jotain tapahtuu, niin toivottavasti olemme silloin hyvissä asemissa ja saamme siitä jotain irti, Steiner muotoili.

Lue myös:

    Uusimmat