Ferrari-pomo vähättelee tallin nopeusetua Bakussa: "Kyse ei ole ainoastaan moottoreista"

Ferrari-tallipäällikkö Mattia Binotto ei usko tallillaan olevan reilun viikon kuluttua ajettavassa Azerbaidzhanin osakilpailussa merkittävää etua suoranopeudessa Mercedekseen nähden.

Mercedes-leirissä odotetaan Ferrarin olevan Bakun radan suorilla taas muita nopeampi, mutta Binotto vähättelee saksalaistallin ennakkoarvioita viikonlopun voimasuhteista.

– Jos katsotte Mercedeksen nopeutta (Kiinassa), niin mielestäni he olivat myös todella vahvoja, joten kenties teidän tulisi kysyä heiltä, miksi he ovat niin hyviä. Mielestäni meidän ja muiden välillä ei ole suorilla suurtakaan eroa, Binotto kommentoi kärkitallien eroja racefans.netin mukaan.

– Bakussa nähdään varmasti erilaisia aerodynaamisia konfiguraatioita, joten mielestäni kyse ei ole ainoastaan moottoreista. Ero voi syntyä myös aerodynamiikassa, eikä Bakussa ole ainoastaan suoria, vaan myös paljon mutkia. Rata on siinä mielessä hyvin hankala, joten meidän täytyy nyt vain odottaa, Binotto jatkoi.

Mercedes on vienyt kauden avauskisat nimiinsä kolmen tuplavoiton kera. Ferrarin vahvin hetki nähtiin Bahrainin aika-ajossa, jossa italialaistallin autot miehittivät eturivin.

– Kilpailu on todella tiukkaa. Joissakin kisoissa kärkipaikka voi ratketa muutamalla sekunnin sadasosalla, Binotto totesi.

Lue myös:

    Uusimmat