Mainos

Häämenu

Häät ovat ennen kaikkea kahden onnellisen ihmisen juhla. Tärkeintä on, että juuri hääparilla on kivaa. Toki heidän ilonpitoonsa vaikuttaa juhlaväen kesken vallitseva tunnelma ja siksi myös juhlaväestä pidetään hyvää huolta.

Ruoka on häissä suuressa roolissa. Sen voi tarjota illallisena hienosti lautasilta tarjoiltuna tai seisovasta pöydästä. Ensin mainittu sopii pieniin intiimeihin häihin ja buffetpöytä mahtijuhliin.

Olemme suunnitelleet kaksi erilaista menukokonaisuutta. Toinen on hienostunut illallinen, jossa ruoka tarjoillaan suoraan pöytään. Ruokalajeja tässä menussa on kolme, mutta haluttaessa sitä voi hyvin venyttää vielä hienommaksi ja ihanammaksi esimerkiksi juustoilla tai hääkakulla, jota seuraa tietysti kahvi ja konvehdit. Menussa on tarjolla kotimaisia aatelisherkkuja kuten lohta, mätiä, poroa ja punaherukoita.

Buffetpöydän olemme luoneet italialaistunnelmissa. Tarjolla on italialaisen keittiön herkkuja kuten mozzarellaa, oliiveja ja parmankinkkua perinteistä poikkeavalla tavalla. Herkkuhetken päättää tietenkin tiramisu.

Kaikki ohjeet on 10:lle hengelle.

Istuva hääillaillinen

Italialainen hääbubuffet

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.