Hääkoristeet syttyivät tuleen – morsiusparilta tyynen rauhallinen reaktio: "Ajattelin, että mikään ei voi estää tanssiamme!"

Hääkoristeet syttyivät tuleen tanssin aikana – hääpari ei ollut moksiskaan! 2:49
Videolta näet tilanteen!

Filippiiniläispariskunnan häissä sattui kuumottava tilanne, mutta tuore aviopari ei tästä hätkähtänyt!

KameraOne julkaisi videon Filippiineillä järjestetystä hääjuhlasta, jossa koristeet syttyivät tuleen kesken hääparin tanssin. Vastanaineet eivät tästä hätkähtäneet, vaan jatkoivat tanssimista. Katso tilanne yllä olevalta videolta!

Tulitehosteista tulipalo

Sam Alomia ja hänen kumppaninsa John olivat tanssimassa romanttisen kappaleen tahtiin, kun taustalla olleet tulitehosteet sytyttivät koristeet tuleen.

Hääkuvaajan kuvaamalla videolla näkyy, miten läheisessä pöydässä istuvat vieraat sekä juhlapaikan henkilökuntaan kuuluva työntekijä menevät sammuttaman palon. Työntekijä siirsi syrjään noin 180 senttimetriä korkean koristeflamingon ja tukahdutti palon takahuoneessa.

Halu tanssia voitti kaikki muun

Tuore aviopari huomasi tulipalon, mutta jatkoi tanssinsa tyynesti loppuun. KameraOnen haastattelussa he kertovat syyksi sen, että tätä tanssia oli harjoiteltu kolme päivää.

Näin morsian kommentoi tapahtunutta:

– Ensimmäinen yhteisen tanssimme aikana tapahtui mitä yllättävin asia, kun koriste syttyi tuleen.

– Me olemme aika lunki pariskunta, joten hoidimme homman loppuun, koska olimme harjoitelleet tätä ja miettineet koreografiaa kolme päivää. Onneksi saimme tanssittua loppuun ilman henkilövahinkoja

Morsian lisää, että koska hän luotti ympärillään oleviin ihmisiin, päätti hän keskittyä tähän tärkeään hetkeen.

– Minä olin morsian ja ajattelin, että mikään ei voi estää ensimmäistä tanssiamme. Eivät liekit, ei tuuli eikä sade voi estää minua nauttimasta illasta.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat