Ha ha ha! Aprillattiinko automaailmassa paremmin kuin muualla?

Aprillipäivänä netti on täyttynyt hauskoista piloista. Jekkuilemaan on innostuttu myös automaailmassa.

Kokosimme parhaat autoiluun liittyvät aprillipilat.

Trafi: Jalankulkijoiden suuntamerkit käyttöön

Tieliikenteen sääntelyn uudistuksen myötä Trafi ilmoitti ottavansa käyttöön jalankulkijoiden suuntamerkit. Suuntamerkkejä ovat käännös oikealle, vasemmalle sekä vaaramerkki. Videolla kerrotaan myös, että harhaanjohtavia merkkejä ei saa antaa: ne ovat paitsi kiellettyjä, myös rangaistavia.

Poliisi miehittää kamerapöntöt

Poliisi kertoo kehittäneensä XL-kamerapöntön. Kamerapönttöihin sijoitettavat poliisit ovat käyneet erikoiskoulutuksen, johon kuului muun muassa kaksi viikkoa tornissa kököttämistä ja hernekeiton syöntiä, poliisi kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Itä-Uudenmaan pelastuslaitos ottaa käyttöön uuden hälytysajomenetelmän

Videolla näytetään, miten uudenlainen, huvittava hälytysajomenetelmä toimii.

– Jos pilottikokeilu onnistuu, tullaan koko maassa siirtymään samaan hälytysajoprotokollaan ensi vuoden alusta alkaen, pelastuslaitos kertoo Facebook-päivityksessään.

Oulun poliisi perustaa fyysisen voiman näyttöön erikoistuvan ryhmän

– Fyysinen voiman näyttö tulee olemaan tulevaisuuden poliisille erittäin tärkeä työkalu, poliisi kirjoittaa Facebookissa.

Suomen taksiliitto lanseerasi Pimee Taksi -sovelluksen

Taksiliitto avasi uuden kuljetuspalvelun vastaiskuna Uberille.

– Kyydit ovat joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta halpoja, sillä veronmaksajia rasittavia veroja, maksuja kuten eläke- ja sosiaaliturvamaksuja tai muita yhteiskuntavastuita kyydeistä ei makseta, pimeetaksi.fi-sivustolla kirjoitetaan.

Teknisen toteutuksen ja palvelumuotoilun on toteuttanut bahamasaarelainen yritys ja Pimee Taksi on rekisteröity Bahamasaarten veroparatiisiin.

Honda esitteli emoji-rekisterikilvet Isossa-Britanniassa

Honda paljasti tänään suunnitelmansa ottaa käyttöön emoji-rekisterikilvet. Uudet kilvet otetaan käyttöön nuorten autoilijoiden pyynnöstä.

Sakon voi välttää tunnustamalla poliisille ajaneensa ylinopeutta

Ilkka uutisoi, että sakon voi välttää ilmoittautumalla tänään poliisille, jos epäilee ajaneensa ylinopeutta Nurmon risteyksessä.

Aprillipila oli uskottava, sillä ensimmäinen henkilö oli ilmoittautunut poliisille tänään kello 8.15 ja tunnustanut ylinopeusrikkomuksensa.

Opel muuttaa Astra-mallin nimen

Opel julkaisi eilen tiedotteen, jossa kertoi muuttavansa automallinsa nimen. Uuden nimen kerrotaan olevan aStar.

– Pohdimme vielä Suomessa, että suomennammeko mallinimen ja otamme käyttöön nimen Opel Stara, tiedotteessa todetaan.

Itä-Uudenmaan poliisi vaatii varpaanjälkiä

– Jos passia menet hakemaan nyt, niin takuulla yllätyt... Tänään haluamme sormenjälkien lisäksi asiakkailtamme myös varpaanjäljet. Riisuthan kenkäsi, poliisi kirjoittaa Instagram-päivityksessä.

MG esitteli näkymättömän auton

Mini ilmoitti ottavansa käyttöön saksiovet

Uusien ovien kerrotaan mahdollistavan Minin parkkeerauksen entistäkin pienempiin parkkipaikkoihin. Ovet avautuvat ylöspäin ja siten ratkaisevat parkkeerauspulman.

Citroen rakentaa maailman ensimmäisen aurinkokaton jalkapallostadioniin

Lue myös:

    Uusimmat