Grillattu entrecote ja varhaisperuna-kasvissalaattia

Entrecote maistuu salaatin kanssa. Grillaa rauhassa ja pitkään, jotta jää aikaa ystäville sekä seurustelulle.

600 g entrecote-pihvejä
1 valkosipuli
timjamia
rosmariinia
persiljaa
rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria

Leikkaa liha pihveiksi. Hienonna valkosipuli. Laita lihat astiaan, lisää tilkka öljyä, valkosipuli ja tuoreet yrtit ja marinoi lihat.

Pyyhi lihat ja grillaa kuumalla pannulla molemmin puolin noin puolitoista minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Nosta lihat pannulta ja anna vetäytyä hetki folion alla.

Perunasalaatti

300 g varhaisperunoita keitettynä
2 porkkanaa keitettynä
1 punasipuli
4 kuivattua tomaattia (aurinkokuivattua/uunissa kuivattua)
tilkka rypsiöljyä
3 rkl valkoviinietikkaa
suolaa
kuminaa
ruohosipulia
mustapippuria

Keitä perunat ja porkkanat kypsiksi ja leikkaa lohkoiksi. Suikaloi punasipuli. Sekoita kaikki aineet keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla sekä ripauksella kuminaa.

Lue myös:

    Uusimmat