Grasshoppers kärsii loukkaantumisista

MyPa:n kanssa arvokkaasta Uefa cupin lohkovaiheen paikasta taisteleva sveitsiläisjoukkue Grasshoppers saapui Suomeen siipirikkona, sillä loukkaantumiset ovat koetelleet kovalla kädellä Hanspeter Latourin ryhmää.

Grasshoppersin riveistä on sivussa hyökkääjäpelaajista brassi Eduardo, uruguaylainen Horacio Peralta ja sveitsiläinen André Muff. Keskikenttämiehistä sivussa ovat Michel Renggli ja Dusan Pavlovic. Lisäksi Veroljub Salatic loukkaantui edellisessä liigapelissä ja hänen pelaamisensa on epävarmaa. Makedonian maajoukkuetoppari Aleksandar Mitreski on vielä puolikuntoinen. Sveitsiläisjoukkueella on kuitenkin leveä pelaajamateriaali ja Suomeen saapui 17 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia.

- Loukkaantumisista huolimatta saamme huomenna jalkeille hyvän joukkueen. Mahdollisuudet ovat molemmilla 50-50. Lopputulos on avoinna, mutta jokaisella ottelulla on oma kulkunsa. Uskon, että ensimmäisen maalin tekijä on vahvoilla, päävalmentaja Latour totesi.

MyPa pääsee torstain otteluun hyvitä asetelmista. Sveitsissä saavutettu 1-1-tulos antaa pienen etulyöntiaseman anjalankoskelaisille ja sairastupatilanne on hyvä. MyPa:lta sivussa on vain kärkimies Mikko Mäkelä. Adriano on myös kuntoutunut ja toivoo pystyvänsä pelaamaan ainakin puolet ottelusta.

MyPa ja Grasshoppers iskevät yhteen torstaina Myyrmäen jalkapallostadionilla klo 18.30.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat