Mainos

Googlen Super Bowl -mainos sai älykodit sekoamaan – aiheutti hulvattoman kaaoksen kotikatsomoissa

Googlen mainos sai älykotien laitteet sekoamaan totaalisesti.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-kauden huipentava Super Bowl tunnetaan myös television täyttävistä mainoksista. Super Bowl on nimittäin Yhdysvaltojen seuratuin tv-lähetys.

Hakukonejätti Googlen mainos aiheutti kuitenkin odottamattoman kaaoksen alkaneen Super Bowlin kunniaksi. Useat Google Home -palveluiden käyttäjät raportoivat Twitterissä älykotilaitteidensa seonneen totaalisesti mainoksen äänistä.

Mainoksessa nimittäin demonstroidaan Google Home -palvelun toimintaa. Pitkän päivän jälkeen kotiin palaavien perheenjäsenten luetellessa käskyjä kodissaan esimerkiksi kytketäkseen valaistuksen päälle, myös kotikatsojien älykkäässä kodissa alkoi tapahtua kummia.

Useat Twitter-käyttäjät kertovat oman älykotinsa laitteiden lakanneen toimivasta kokonaan mainoksen ”Okay, Google!” -huudahdusten jälkeen.

”Google Home -mainos sammutti jatkuvasti omat laitteeni! Mainostajien tulisi rauhoittua ’Okay Google’ -lausahdusten käytön kanssa.” Jos Twitter-upotus ei näy, katso se täältä.

”Google Home -mainos kääntyi minun Google Home -laitteita vastaan. Hän on ainut, joka kuuntelee minua tässä taloudessa.” Jos Twitter-upotus ei näy, katso se täältä.

Voit katsoa Google Super Bowl -mainoksen alta.


 

Lähde: Twitter, The Verge

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.