Google Maps avautuu pelien käyttöön – suomalaisyrityksen zombipeli hyödyntää ensimmäisten joukossa

Google avaa Maps-karttapalvelunsa rajapinnat pelikehitykseen. Yksi Googlen ensimmäisiä kumppaneita on suomalainen Next Games, joka on tuomassa markkinoille uuden lisätyn todellisuuden The Walking Dead: Our World -pelin.

Uudessa pelissä kartta, jolla pelaaja liikkuu, on tehty Google Maps -karttapalvelun pohjalle ja pelaajan sijainti toimii keskeisenä elementtinä pelissä. Next Games ja AMC julkaisivat eilen myös ensimmäisen virallisen, alta löytyvän pelitrailerin. Peli julkaistaan pian, ja ennakkorekisteröityminen on jo mahdollista Google Play -kaupassa.

”Google Maps on kiistattomasti maailman paras karttapalvelu, joten voimme luottaa siihen, että tarjoamme ajan tasalla olevaa sijaintitietoa. Kun uusia rakennuksia ja teitä rakennetaan, ovat ne heti mukana pelissämme, mahdollistaen mukaansatempaavan pelikokemuksen kehittämisen. Google Mapsin avulla voimme tuoda peliin maailmankuulut maamerkit, kuten Vapaudenpatsaan, Eiffel-tornin, Burj Khalifan ja Big Benin, jolloin ympäristön tutkiminen on pelaajalle ainutlaatuinen kokemus”, kertoo Next Gamesin toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen.

”Olemme käyttäneet vuosikymmenen rakentaaksemme kokonaisvaltaisen kartan maailmasta”, kertoo Clementine Jacoby, Google Mapsin tuotepäällikkö. ”Olemme innoissamme siitä, että datamme avulla yritykset, kuten Next Games, voivat tarjota monipuolisia kokemuksia käyttäjilleen.”

The Walking Dead: Our World -pelissä taistellaan zombeja vastaan pelaajan omassa ympäristössä – kaduilla, puistoissa ja kotisohvalla. Mukana pelissä ovat myös The Walking Dead tv-sarjan suosikkihahmot, kuten Rick, Daryl ja Michonne.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja