Google lopettaa Inboxin

Google sulkeen Inbox-sähköpostisovelluksen ensi vuoden maaliskuun lopussa. Google esitteli Inbox-sovelluksen vuonna 2014, mutta se saa nyt lopullisesti väistyä Gmailin tieltä. Google julkisti huhtikuussa uudistetun Gmailin, johon lisättiin monia Inboxin tuttuja ominaisuuksia. Google kertoo Inboxin lopettamisesta blogissaan.

Inbox by Gmail oli Googlen mukaan hyvä paikka tutustua uusiin ideoihin kuten sähköpostien torkuttamiseen tai tekoälypohjaisten automaattisten vastausten kokeiluun. Kun Inboxin ominaisuuksia on nyt tuotu Gmailiin, on Google päättänyt keskittyä kokonaan vain yhteen sähköpostipalveluun eli Gmailiin.

Inboxia voi vielä siis käyttää usean kuukauden ajan, mutta Gmailiin siirtyminen lienee Inbox-käyttäjille vain ajan kysymys. Google on julkaissut sivuillaan tietopaketin siirtymisestä Inboxista Gmailiin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.