George Clooney vitsailee prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin vauvan saamasta valtavasta huomiosta: "Lapsi varasti hetkeni!"

George Clooney harmittelee, että herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn vauva vei huomion hänen syntymäpäivästään. 

Brittihovista on kuulunut tällä viikolla iloisia perheuutisia, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat esikoisensa maanantaina 6. toukokuuta. Keskiviikkona 8. toukokuuta pieni poika esiteltiin maailmalle ja hänen nimensä kerrottiin olevan Archie Harrison Mountbatten-Windsor

Näyttelijä George Clooneyn tiedetään olevan vaimonsa Amal Clooneyn kanssa hyvä ystävä Harryn ja Meghanin kanssa. Clooney edusti tiistaina 7. toukokuuta uuden sarjansa Catch-22 ensi-illassa Los Angelesissa. 

Clooney vietti itsekin omaa syntymäpäiväänsä maanantaina 6. toukokuuta, täyttäen 58 vuotta. Ensi-illan punaisella matolla näyttelijä vitsaili, kuinka mukavaa on täyttää jälleen kerran 38 vuotta. Clooney kertoi juhlineensa syntymäpäiväänsä illastaen vaimonsa kanssa, jonka merkittävää urallista saavutusta pariskunta pääsi samalla juhlistamaan. 

Haastattelija Nancy O'Dell tiedusteli Clooneylta, oliko tämä kenties soittanut Harrylle ja Meghanille etukäteen ja pyytänyt vauvaa saapumaan maailmaan hänen syntymäpäivänään. 

– Se oli hieman ärsyttävää, sillä se lapsi todella varasti hetkeni! 

– Se on minun päiväni! Joudun jo jakamaan sen esimerkiksi Orson Wellesin ja Sigmund Freudin kanssa, Clooney vitsaili. 

O'Dell ehdotti, että kenties Meghan ja Harry tulevat nimeämään vauvansa Clooneyn mukaan. Tuolloin pienokaisen nimestä ei ollut vielä tietoa. 

– Se olisikin hyvä idea. Siellä on jo yksi jonka nimi on George, tiesithän? Clooney kuittasi takaisin.

Clooneyllä on itsellään kaksoset Ella ja Alexander, jotka hän ja Amal Clooney saivat vuonna 2017. Punaisen maton haastattelussa Clooney intoutui vitsailemaan myös omista pienokaisistaan. Näyttelijä vitsaili, että lapset pysyvät hyvin hiljaisina, kun heidät pitää kylläisinä. 

– He ovat läskejä. Syötän heille kaikkea. 

Katso George Clooneyn huvittava haastattelu alta löytyvältä videolta. 


Lue myös:

    Uusimmat