George Clooney avoimena: Yksinäisyys ja unettomuus vaivaavat

Menestyneen Hollywood-hurmuri George Clooneyn elämän voisi kuvitella olevan täydellistä. Mies paljasti kuitenkin hiljattain kärsivänsä muun muassa yksinäisyydestä ja univaikeuksista.

Näyttelijä George Clooney, 50, on menestynyt myös ohjaajana, tuottajana ja käsikirjoittajana. Miljoonia tienaavalla miehellä on kuuluisia ystäviä, loistokas ura ja kaunis nainen, entinen ammattilaispainija Stacy Keibler, kainalossaan. Tänä vuonna kahdesta Oscar-palkinnostakin ehdokkaana olevalla miehellä näyttää olevan kaikkea.

Uudessa The Hollywood Reporter -lehden haastattelussa Clooney kuitenkin paljastaa kärsivänsä yksinäisyydestä ja univaikeuksista. Mies tunnustaa myös, että hänetkin on joskus petetty – ja jätetty.

Mielikuva luksuselämää viettävästä Clooneysta on ilmeisesti kaukana todellisuudesta, sillä mies kertoo menevänsä useimpina iltoina jo kymmeneltä nukkumaan. Uni tulee parhaiten television valon kajossa, mutta hän herää usein montakin kertaa yön aikana.

– Television sulkeminen saa ajatukseni laukkaamaan ja kun jokin uusi visio alkaa jylläämään mielessä, on vaikea saada unenpäästä kiinni. Pystyn turruttamaan itseni (televisiolla). Herään kyllä joka yö viisi kertaa, Clooney kertoo.

"Pitt on yksi parhaimmista tyypeistä"

Vaikka Clooneylla on lukuisia ystäviä – esimerkiksi näyttelijät Brad Pitt, Angelina Jolie ja Matt Damon, hän kertoo kärsivänsä yksinäisyydestä.

– Jokainen, joka väittää, ettei koskaan tunne oloaan yksinäiseksi, valehtelee. Olen ollut äärettömästi yksinäisempi huonossa parisuhteessa: ei ole olemassa mitään eristävämpää, Clooney sanoo.

Haastattelussa Clooney kertoo Pittin olevan "yksi parhaimmista tyypeistä", mutta lisää:

– Se on kuitenkin erilaista, mitä ihmiset luulevat. Tarkoitan, että emme vietä paljon aikaa yhdessä. Hän on käynyt luonani Italian kodissani, moottoripyöräilemme yhdessä. Tapasin Bradin hiljattain, mutta sitä ennen emme tavanneet vuoteen, Clooney kertoo.

Komistus on tunnetusti vastahakoinen astumaan avioliiton satamaan ja jokaisen eron jälkeen miestä syytellään sitoutumiskammosta. Clooney kuitenkin väittää, ettei ole sulkenut avioliiton mahdollisuutta pois elämästään. Tähti kieltäytyy kommentoimasta suhdettaan Keiblerin kanssa. Naisfaneille saattaa tulla yllätyksenä, että myös Clooneyn on kokenut miltä tuntuu, kun kumppani on uskoton ja kun tulee jätetyksi toisen vuoksi.

– Kivuliainta oli, kun yritin jatkuvasti saada erään naisen takaisin. Mutta me kaikki teemme hölmöjä virheitä, Clooney sanoo.

Lue lisää tähdestä:

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja