George Clooney 50 vuotta ja yhä seksikäs – katso kuvagalleria!

Hollywoodin hurmuri George Clooney täyttää tänään 50 vuotta. Mies on edelleen yhtä syntisen komea kuin parikymppisenä. Katso kuumat kuvat!

Näyttelijäkomistus George Clooney täyttää tänään 6. toukokuuta 50 vuotta. Mies saa edelleen kaikenikäisten naisten polvet veteliksi. Tuottajan ja ohjaajankin uralla menestynyt Clooney on valittu erilaisissa äänestyksissä maailman seksikkäimmäksi mieheksi useamman kerran. Draamasarja Teho-osastosta 80-luvun puolivälissä tähdeksi noussut Clooney on tänä päivänä yksi Hollywoodin halutuimpia ja parhaiten tienaavimpia miehiä.

Clooney seurustelee malli Elisabetta Canaliksen kanssa. Tähti on sanonut, ettei halua koskaan naimisiin tai hankkia lapsia, mutta kollegat Michelle Pfeiffer ja Nicole Kidman löivät molemmat 10 000 dollaria (noin 7000 euroa) vetoa, että hänestä tulisi isä ennen 40 ikävuottaan. Naiset hävisivät vedon ja lähettivät Clooneylle shekin. Clooney palautti rahat ja ehdotti tuplaa tai kuittia, ettei hänellä tulisi olemaan lapsia vielä viisikymppisenäkään. Lompakot esiin, Pfeiffer ja Kidman!

On Clooneylla sitten kasari-takatukka, surffisuortuvat tai siistit, lyhyet hiukset, parta, sänki tai siloposki – hän näyttää syötävän hyvältä. Flirttaileva katse ja valloittava hymy – Clooneyn karisma ei jätä ketään kylmäksi!

Onko George Clooney sinusta komeampi nyt vai 25-vuotiaana? Kommentoi alle!

MTV3/Helmi

Lähde: People.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja