Mainos

Genitaalilävistys on menestys makuuhuoneessa

Monet ottavat lävistyksen saadakseen lisänautintoa makuukammariin. Naiset kertovat, miltä lävistyksen kanssa eläminen tuntuu. Voiko lävistys tuoda mukanaan nautinnon?

26-vuotias Jenni otti nännilävistyksen melkein hetken mielijohteesta, eikä jännittänyt, kun astui lävistäjän penkkiin. Haaveena oli kaunis koru, joka toisi mielihyvää myös lemmenleikkeihin. Toimenpide sujui kivuttomasti.

– Minulta on otettu koepala reidestä ja se sattui paljon enemmän, Jenni kertoo.

Paranemisprosessi oli yhtä helppo. Uimisesta ja tiukoista rintaliiveistä Jenni joutui hetkeksi luopumaan, mutta muutaman kuukauden päästä nänni oli täysin parantunut. Lävistäjän laittama koru vaihtui pian mieluisampaan yksinkertaiseen mustaan koruun.

Jenni on niin tyytyväinen lävistykseensä, että haaveilee nyt toisen nänninsä lävistämisestä.

– Minusta lävistyskorut ovat kauniita, Jenni perustelee.

Ainut pettymys lävistyksessä liittyy nautintoon.

– Lävistys ei ole tuonut lisänautintoa. Mutta miehet ovat tykänneet korusta, Jenni vinkkaa.

"Miehet eivät kommentoineet koruani"

Heidi, 28, otti huuleensa lävistyksen kahdeksantoistavuotiaana. Koru oli ylioppilaslahja siskoilta. Lävistyksen ottaminen ei pahemmin jännittänyt, joten oli yllätys, että lävistäminen todella sattui.

– Kipu kesti vain hetken, mutta kyllä se kirpaisi, Heidi muistelee.

Lävistys kuitenkin parani helposti ja sen kanssa eläminen tuntui helpolta. Mikään miesmagneetti koru ei kuitenkaan ollut.

– En juurikaan saanut palautetta korustani. Miehet olivat kuitenkin jostakin syystä kiinnostuneita tietämään, onko minulla lävistyksiä jossakin salaisessa paikassa, Heidi naurahtaa.

Muutama vuosi sitten Heidi joutui luopumaan korustaan.

– Hammaslääkärini kertoi, että koru voi aiheuttaa vahinkoa ikenille ja hampaille, joten luovuin siitä. Luopumiseen saattoi vaikuttaa

myös ajatus, pitäisikö jo vähän aikuistua, hän paljastaa.

"Genitaalilävistyksestä en luovu"

Katrilla, 27, on tällä hetkellä kaksi lävistystä, toinen kielessä ja toinen genitaalialueella. Nainen innostui genitaalialueen lävistyksistä, kun entisellä kumppanilla oli sellainen. Rakas kuitenkin vastusti Katrin ajatuksia korun ottamisesta, joten nainen marssi lävistämään itsensä vasta kun suhde oli päättynyt. Kipu pelotti etukäteen paljon, mutta toimenpide osoittautui luultua helpommaksi.

– Kyllähän se tietysti vähän kirpaisi, varsinkin kun lävistystä ei tässä tapauksessa painettu suoraan läpi, vaan lävistysneula oli käyrä, eikä lävistäjä saanut sitä ensimmäisellä kerralla painettua loppuun asti. Koko lävistystilanteesta oikeastaan muistankin vain sen, kun lävistäjä sanoi, että nyt vielä uusi yritys, Katri kertoo.

Katrin genitaalilävistys on ollut menestys - etenkin makuuhuoneessa.

– Lävistys on jollain tavalla lisännyt tuntoherkkyyttäni ja toimii kätevästi toiselle osapuolelle "karttana" sen suhteen, mistä kannattaa koskea. Vaikka ottaisin kaikki muut lävistykset pois, niin tätä en ottaisi, koska se on niin kätevä. Eipä ole koskaan epäselvyyttä siitä, mikä on se oikea kohta, Katri naurahtaa.

Myös Katrin kielilävistyksestä on ollut hyötyä. Pitkä harjoituskoru tuntui kumppanista suudeltaessa kivalta, mutta kun koruun vaihdettiin lyhyempi tappi, tilanne muuttui.

– Nykyään se ei juurikaan tunnu toisenkaan osapuolen mielestä miltään, Katri kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Haastateltavien nimet on muutettu.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.