Genen naisseikkailuissa tarkistamisen varaa?

Kiss on tunnettu myös yhtyeenä, joka osaa juhlia. Pitkä ura on tuonut kuitenkin tullessaan paitsi mahtavan maineen, myös hitusen järkeä päähän.

– Tykkäämme edelleen pitää hauskaa ja käydä shown jälkeen ulkona. Olemme kuitenkin tehneet tätä niin kauan ja esiintymisiä on niin paljon, että jotain rajaa on pakko pitää, yhtyeen kitaristi Tommy Thayer tunnustaa.

– Olemme tajunneet, että itsestään pitää pitää huolta. On pakko olla fiksu ihan ammattiakin ajatellen, hän jatkaa.

Gene Simmonsin hurja maine naistenkaatajana on edelleen voimissaan – erään arvion mukaan Simmons olisi kellistänyt vuosien mittaan yli 4 600 naista!

– Hehe, me olemme tehneet uramme aikana noin 2 000 keikkaa ja vuodessa on vain 365 päivää, joten siitä voi laskea jotain, Tommy virnistää.

– Oli miten oli, me rakastamme Geneä siitä huolimatta, Tommy ja rumpali Eric Singer julistavat.

"Suomella on erityinen paikka sydämissämme"

Yhtye on innoissaan siitä, että Suomen kokoisessa maassa Kiss myi lippunsa loppuun ennätyksellisessä kuudessa minuutissa. Kahden ison konsertin suksee ja suomalaisten Kiss-uskollisuus lämmittävät erityisesti Tommyn ja Ericin sydämiä.

– Meillä on ollut täällä aina hyvä olla. Suomi on ollut aina yksi erityispaikoista meille, enkä sano tätä vain muodon vuoksi, Tommy painottaa.

Kiss-fanien lojaalius yhtyettä kohtaan koko Skandinaviassa on kaksikon mukaan ainutlaatuista.

– Varsinkin Suomessa ja Ruotsissa on niin paljon hyviä muusikoita, jotka ovat ottaneet vaikutteita Amerikan länsiosien rock-kulttuurista. Ilmeisesti olemme pystyneet myös inspiroimaan heitä, Eric puntaroi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat