Superautoseikkailuja, elektroniikkavinkkejä ja uusi juontaja - Teknavin 10. kausi käynnistyy MTV3-kanavalla

Viihteellinen tekniikkaohjelma Teknavi palaa ruutuun uusin jaksoin keskiviikkona 23.9. klo 22.45. Syksyn aikana on luvassa 12 jaksoa vauhtia, viihdettä, mielenkiintoisia vieraita ja hyödyllistä tietoa auto- ja elektroniikkamarkkinoiden uusista tuotteista ja trendeistä.

Teknavin ikinuori koeajaja, rallilegenda Markku Alén ja toimittaja Marko Terva-aho johdattavat katsojat jälleen uusimpien superautojen ja muiden erikoisten menopelien maailmaan. Syksyn aikana Alénin kultaisissa käsissä nähdään muun muassa BMW:n futuristinen hybridisportti i8, Mercedes AMG GT S, Eurooppaan vihdoin saapunut Ford Mustang sekä täysin uusi teho-Lexus, RC F. Ratatestien ja vauhtielämysten lisäksi kaksikon seurassa koetaan myös huima seikkailu Lapin erämaassa. Soratiet saavat kyytiä, kun Alén pääsee ralli-Minin rattiin yli 50 vuoden tauon jälkeen.

– On ollut mieletöntä päästä fiilistelemään mitä erilaisimpia autoja. Välillä on menty miljoonaa ja välillä taas möngitty mudassa ja vedessä. Mukana on tulevaisuuden autoja, mutta myös klassikoita. Kausi tarjoaa taatusti jokaiselle jotakin, Alén lupaa.

Teknavin lahjomaton testikuski Risto Virtanen arvioi ohjelmassa tuttuun tapaan Suomen markkinoiden kannalta vuoden kiinnostavimmat autouutuudet, ja elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen tekee saman tuoreimmille älypuhelimille ja -kelloille, tableteille sekä muille elektroniikkalaitteille.

Ohjelmassa tavataan myös kiinnostavia vieraita, jotka esittelevät Teknaville omat menopelinsä. Syyskauden aikana kuullaan muun muassa koomikko Ali Jahangirin, ex-alppihiihtäjä Kalle Palanderin sekä Aurinkokuningas Juhani Tammisen värikkäitä ajatuksia autoista ja autoilusta.

Uusi kausi tuo Teknavin tv-tiimiin yhden uuden kasvon, jolle hevosvoimat ovat tulleet tutuksi myös hieman toiselta kantilta. Ohjelman juontajana 10. tuotantokaudella nähdään muun muassa Maikkarin raviohjelmista tuttu Joanna Kuvaja.

– On ihan huippua päästä mukaan Teknavin jengiin ja selvittää, mistä se miesten autokiima oikein tulee. Autoissa ja elektroniikassa on paljon tilaa naisnäkökulmalle. Odotan jännityksellä, mitä kaikkea kausi tuo tullessaan. Toiveissa olisi ainakin päästä Alénin kyytiin ja nähdä palanen sitä legendaarista maximum attackia, Kuvaja nauraa.

Teknavin 10. tuotantokausi esitetään 23.9. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.45. Pikauusinta sunnuntaisin klo 15.00 MTV3:lla. Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin osoitteessa www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat