Floyd Mayweatherin ura jatkuu uusissa tehtävissä – "Minusta tulee yksi maailman parhaista"

Legendaarinen nyrkkeilijä Floyd Mayweather on ilmoittanut aloittavansa uuden uran valmentajana.

Maailman valovoimaisimpien nyrkkeilijöiden joukkoon omalla urallaan lukeutunut Mayweather voitti uransa kaikki 50 ammattilaisottelua. Mayweather harjoitteli uransa aikana isänsä Floyd Seniorin ja setänsä Roger Mayweatherin alaisuudessa. Kaksikko teki tähti-iskijään suuren vaikutuksen, ja nyt Mayweather haluaa seurata heidän jalanjälkiään.

– Kuten monet teistä tietävät, minulla oli uskomattomia valmentajia, joiden joukossa olivat isäni ja setäni. Rogersetäni hiljattaisen menehtymisen vuoksi, olen kokenut inspiraatiota auttaa ympärilläni olevia ihmisiä samalla tavalla, jolla he (valmentajani) auttoivat minua nyrkkeilyurani aikana, Mayweather kirjoittaa Instagram-tilillään.

Koronaviruksen aiheuttaman suuren leviämisriskin vuoksi ihmisiä on ohjeistettu ympäri maailman välttämään ihmiskontakteja. Muista eristäytyminen on herättänyt Mayweatherissä palon valmennusta kohtaan.

– Kun olemme joutuneet ottamaan etäisyyttä muihin, se antanut minulle aikaa miettiä, kuinka haluan muuttaa ihmisten elämiä ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa, Mayweather kirjoittaa.

Kunnianhimosta ja nyrkkeilytaidoista ei Mayweatherin alkava valmennusura ainakaan jää kiinni. Hän suhtautuu kuitenkin uuteen aluevaltaukseensa hillitysti, mutta on asettanut itselleen kovat tavoitteet.

– Olen uusi valmennuspiireissä ja toistaiseksi olen työskennellyt sellaisten ihmisten kanssa, joilla ei ole yhtään nyrkkeilykokemusta, joten kasvamme yhdessä. Lupaan teille, että minusta tulee yksi maailman parhaista valmentajista, Mayweather vakuuttaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja