Floridassa avattiin rannat koronaviruskriisin keskellä, rajoituksista viis veisattiin: "Se oli ihan hullua! Ihmisiä oli pilvin pimein!"

Floridassa avattiin rannat koronaviruskriisin keskellä – rannat täyttyivät hetkessä innoikkaista ihmisistä 0:46
Ihmiset ryntäsivät rannoile sankoin joukoin heti rajoitusten höllentyessä.

Floridassa on höllennetty koronaviruksen aiheuttamia rajoituksia. Osa uimarannoista avattiin, joka saikin ihmiset tungeksimaan rannoilla.

Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa pidettiin perjantaina tiedotustilaisuus koronarajoituksiin liittyen. Floridan kuvernööri Ron DeSantis antoi tiedotustilaisuudessa luvan alkaa avata rantoja uudelleen, jos se voidaan tehdä turvallisesti ja etäisyysohjeita noudattaen.

Lähes heti tiedotustilaisuuden jälkeen osa rannoista avattiin Pohjois-Floridassa.

Yksi Floridassa avatuista rannoista oli Jacksonvillen ranta.

Jacksonvillen rannalta kuvatun videon perusteella ihmiset tarttuivat heti tilaisuuteen. Videolla näkyy, kuinka väkijoukot ovat palanneet takaisin rannalle nauttimaan viikonlopustaan sankoin joukoin.

Rajoitukset saivat kyytiä

Ihmiset saavat ohjeistuksen mukaan mennä rannoille esimerkiksi kävelemään, pyöräilemään, juoksemaan ja uimaan. Kiellettyä on edelleen tulla rannalle viettämään aikaan omien tuolien tai vilttien kanssa. Yli 50 henkilön kokoontumiset ovat myös kiellettyjä.

Ihmiset eivät kuitenkaan noudattaneet ohjeistuksia.

– Se oli ihan hullua! Ihmisiä oli pilvin pimein, kuvailee uutistoimisto CNN:n toimittaja Randi Kaye.

Jacksonvillen pormestari Lenny Curry halusi muistuttaa ihmisiä vastuusta.

– Tämä saattaa olla alku normaaliin elämään palaamiselle, mutta muistakaa ottaa huomioon edelleen voimassa olevat rajoitukset ja noudattaa niitä, muistuttaa Curry.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka ihmiset ryntäsivät rannalle Floridassa!

Lue myös:

    Uusimmat