Ferrarilla kuohuu! Sebastian Vettel ja Charles Leclerc täysin eri linjoilla dramaattisesta kolaristaan

Ferrari-kuljettajat Sebastian Vettel ja Charles Leclerc näkivät Brasilian F1-kisan kolarinsa täysin eri tavalla. 

Kun kisaa oli enää muutamia kierroksia jäljellä, viidennellä sijalla ollut Leclerc ohitti nelosena ajaneen Vettelin ykkösmutkassa. Vettel ei kuitenkaan antanut periksi, vaan yritti röyhkeästi vastaohitusta.

Vettel puski ulkokautta Leclerciä sisemmäs, kunnes kaksikko kolaroi ja kummankin kisa päättyi keskeytykseen.

– Minulla ei ollut paljon tilaa oikealla. Minulla oli parempi ulostulo kakkosmutkaan ja yritin ohitusta kolmanteen mutkaan. Se siitä, Vettel yritti kuitata kisan jälkeen.

Vetteliltä udeltiin, näkikö hän kolarin 50/50-kisatilanteena.

– Oli sääli tiimille, että emme onnistuneet tulemaan maaliin, saksalainen tyytyi toteamaan.

Leclerc kertasi ohituksensa ykkösmutkassa ja kävi sen jälkeen käänteitä varsin eri tavalla läpi. Vettelin mukaan hänellä itsellään ei ollut paljon tilaa, mutta Leclerc totesi Vettelin puskeneen häntä.

– Kolmosmutkassa olimme liian lähekkäin. "Seb" yritti uudestaan. Hän meni ulkopuolelle ja tilaa oli vähän, mutta jätin sitä, Leclerc kertaili.

– Suoralla hän alkoi pusertaa minua vähän sisälle. Olimme todella lähekkäin ja kaikki tapahtui todella nopeasti. Kun hän meni sisälle päin, osuimme. Sitten minulle tuli rengasrikko, Leclerc jatkoi.

Leclerc sanoi olevansa pettynyt tiimin puolesta.

– En ole nähnyt Sebiä vielä, mutta olen aika varma, että olemme tarpeeksi kypsiä jättääkseemme tämän taaksemme, hän arveli.


Lue myös:

    Uusimmat