Ferrarilla edessään tulos tai ulos -kausi F1:ssä – "Sitten alkavat päät tippua"

Ferrarin täydellinen kyykkäys edellisellä F1-kaudella tuskin voi enää syvemmäksi muuttua. MTV Urheilu esittelee joka päivä ennen kauden alkua yhden tallin – nyt vuorossa on Ferrari.

Aiemmin julkaistut talliesittelyt:

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 26.-28.3.
Pe: harjoitukset klo 13.25 ja 16.55.
La: harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.00, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ferrari putosi vahvan kauden 2019 jälkeen peräti kuudenneksi valmistajien MM-sarjassa. Taustalla oli edellisen syksyn skandaalimaisesti päättynyt sodankäynti mahdollisesta moottorihuijauksesta.

Oli syy tason romahtamiselle sitten FIA:n moottoritutkinnassa tai auton täydellisessä epäonnistumisessa, niin joka tapauksessa Ferrarilla on edessään tärkeä kunnianpalautuksen vuosi.

Itsekin Maranellossa työskennellyt C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen tietää, ettei toista vastaavanlaista kautta saa yksinkertaisesti tulla. Tehtaat ovensaranat eivät juuri vinkaise, kun miestä alkaa lähteä pihalle.

– Ei oikeastaan voi olla syvemmässä kuopassa kuin viime vuonna. Jos Ferrari on yhtä surkea vielä tänä vuonna, niin kyllä sitten alkavat päät tippua.

– Uskon ja toivon, että siellä on tehty oikeita ratkaisuita auton aerodynamiikan ja moottorin kanssa, ja tänä vuonna Ferrari on parempi, Oikarinen toteaa.

Charles Leclercin uutena tallikaverina aloittaa Carlos Sainz. Hänenkään kohdallaan aikaa sopeutumiselle ei juuri ole, sillä ikonisessa tallissa tulosta täytyy tehdä heti. Mitkä ovat C Moren F1-tiimin odotukset Ferrarin ja Sainzin kaudelle? Siitä lisää jutun esittelyvideolla.

Lue myös:

    Uusimmat