Red Bullin roskiskohtelua ja kuskien vastakkainasettelua – miten sensaatiomaisen F1-voiton ajanut Pierre Gasly selviää uudesta haastajasta?

Viime kaudella jopa F1-kisavoittoon yltänyt Pierre Gasly saa AlphaTaurilla tallikaverikseen nuoren Yuki Tsunodan, joka palauttaa Japanin värit formula ykkösiin. MTV Urheilu esittelee joka päivä ennen kauden alkua yhden tallin – nyt on vuorossa AlphaTauri.

Aiemmin julkaistut talliesittelyt:

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 26.-28.3.
Pe: harjoitukset klo 13.25 ja 16.55.
La: harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.00, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Emotalli Red Bullilla roskakorikohtelua saanut Gasly säväytti heti kakkostiimiin palauttamisensa jälkeen, kun hän tykitti silloisella Toro Rossolla kakkoseksi vuoden 2019 Brasilian GP:ssä.

Viime vuonna AlphaTauriksi nimensä muuttanut tiimi juhli Gaslyn kanssa upeaa kisavoittoa Italian Monzassa. Miten ranskalaiskuski suoriutuu tänä vuonna, kun vierelle tulee potkut saaneen Daniil Kvjatin sijaan F2-sarjassa loistanut japanilainen Yuki Tsunoda?

AlphaTaurilla kuljettajat saavat hyvän paikan harjoitella ja kasvaa, mutta tallipäällikkö Franz Tostin johtamassa tiimissä ei juuri ole panostettu kuskien välisen kaverisuhteiden luomiseen.

– Kyllähän Tost ja koko Red Bullin organisaatio ovat luoneet heille valtavan paineen suoriutua. Siinä on vähän ajettukin kuljettajia kilpailemaan toistensa kanssa eikä ole sellaista hyvä kaveri -mentaliteettia, jota ollaan nähty esimerkiksi McLarenilla, taustoittaa C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen.

Mitkä ovat Yuki Tsunodan mahdollisuudet taistella Pierre Gaslya vastaan AlphaTaurilla? Tästä F1-selostaja Niki Juusela ja asiantuntija Oikarinen keskustelevat jutun esittelyvideolla.

Lue myös:

    Uusimmat