Kimi Räikkösen raaka lähtökohta F1-kauteen: Alfa Romeon menestys riippuu tasan yhdestä muuttujasta

Kimi Räikkösen ja Alfa Romeon menestysmahdollisuudet F1-sarjassa riippuvat pitkälti siitä, millaisen lähtökohdan tallin saama moottori antaa kauteen. MTV Urheilu esittelee joka päivä ennen kauden alkua yhden tallin – nyt on vuorossa Alfa Romeo.

Aiemmin julkaistut talliesittelyt:

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 26.-28.3.
Pe: harjoitukset klo 13.25 ja 16.55.
La: harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.00, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Alfa Romeo osoitti viime kaudella käymällä taistelua jopa emotalliaan Ferraria vastaan, että tiimissä osataan kyllä loihtia käytettävissä olevista palasista varsin hyvä paketti.

Kaikki on silti kiinni siitä, millaisen voimayksikön se valmistajaltaan saa. Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi pystyivät viime kaudella venymään pistetaisteluun vain kilpailijoiden joutuessa vaikeuksiin.

– Jos Ferrarin moottorista saadaan jonkin verran tehoa irti, niin Alfa Romeo tulee kulkemaan, mutta jos se on yhtä umpisurkea voimanlähde kuin viime vuonna, niin sitten voidaan kyllä unohtaa ne pistesijat, toteaa C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen.

Mihin Ferrarin paremmat moottoritehot voivat Alfan nostaa? Ja miten edessä olevat sääntömuutokset saattavat vaikuttaa Räikkösen jatkoon F1-sarjassa. Siitä F1-selostaja Niki Juusela ja asiantuntija Ossi Oikarinen keskustelevat jutun esittelyvideolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja