F1-sarjan murheenkryynin paradoksi: yksi kuumimmista kuskeista nuhaisessa autossa – "Pahoin pelkään, että ajellaan taas muiden perässä"

Viime vuodet F1-sarjan häntäsijoilla rämpinyt Williams-talli on tuskin vieläkään kehittänyt mitään ihmeitä palatakseen edes keskivaiheen taisteluihin. MTV Urheilu esittelee joka päivä ennen kauden alkua yhden tallin – ensimmäisenä vuorossa on Williams.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 26.-28.3.
Pe: harjoitukset klo 13.25 ja 16.55.
La: harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.00, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen tietää, että omistajanvaihdoksen aiheuttamassa murrosvaiheessa tiimit joutuvat yleensä pitkään hakemaan omaa toimintatapaansa. Nyt hänen silmäänsä pistää uutta autoa katsellessa fakta, ettei Williamsin kyljessä komeile vieläkään isojen sponsorien tunnuksia.

– Ainakaan vielä ei ole saatu sellaisia signaaleita, että tämä tulisi olemaan Williamsin läpilyöntivuosi tai mikään ihmevuosi heille, vaan vähän pahoin pelkään, että tullaan ajelemaan muiden perässä tämäkin vuosi ja sitten ladataan hirveästi paukkuja vuoteen 2022, Oikarinen toteaa.

F1-selostaja Niki Juusela nostaa esiin Williamsin paradoksin: auto on joukon hitaimpia, mutta sen riveissä ajaa yksi sarjan seuratuimmista kuskeista, Mercedeksellä viime vuonna yhden kisan ajanut George Russell.

Williamsilla on kuitenkin pieni mahdollisuus kamppailla Ferrarin moottoriasiakkaita vastaan. Tästä Oikarinen ja Juusela kertovat tästä lisää esittelyvideolla.

Lue myös:

    Uusimmat