Ferrari-pomo myöntää Red Bullin luoman uhkan, italialaistalli pakotettu reagoimaan – "Antaa meille lisäpotkua"

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto myöntää, että Red Bull on noussut suorituskyvyssä erittäin lähelle Ferraria. Italialaistallin on reagoitava säilyttääkseen sijansa valmistajien MM-taulukon toisella sijalla.

Red Bull on tehnyt erittäin hyvää jälkeä F1-radoilla edellisissä kilpailuissa. Max Verstappen ajoi voittoon Itävallassa todella vahvan ajosuorituksen päätteeksi. Red Bullin vauhti oli vahvaa myös Iso-Britanniassa, missä se haastoi Ferrarin Sebastian Vettelin ja Charles Leclercin toden teolla.

– He ovat selvästi parantaneet. Jos katsoo kahta edellistä kisaa, Red Bull voitti Itävallassa ja oli todella iskukykyinen Britanniassa. Luulen, että pakettimme ovat todella lähellä toisiaan ja viimeiset kisat ovat osoittaneet sen, Binotto summaa Motorsport.comille.

Mercedes on hallinnut valmistajien MM-taulukkoa tällä kaudella. Ferrari ja Red Bull taistelevat tällä hetkellä tiukasti kakkospaikasta. Mercedeksen ykköshaastajan viittaa hartioillaan alkukaudesta kantanut Ferrari uhkaa joutua Red Bullin ohittamaksi. Tämä on noteerattu myös Ferrarin leirissä ja asia vaatii toimenpiteitä.

– Ovatko he kakkosia vai olemmeko me kakkosia? Olemme erittäin lähellä toisiamme. Tämä antaa meille lisäpotkua, koska tiedämme, että meidän täytyy parantaa ja olla valmiita taistelemaan ykkössijasta jokaisessa kilpailussa. Ei väliä, mikä rata on kyseessä, Binotto painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat