Ferrari-pomo haltioitui Alonsosta - "Mikä kuljettaja!"

Ferrarin tallipäällikkö Stefano Domenicali äityi aikamoiseen hehkutukseen Fernando Alonson ajettua Saksan GP:n voittoon.

Paalupaikalta lähtenyt Alonso piti kärkisijan hallussaan varikkokäyntiä lukuun ottamatta koko ajan huolimatta Jenson Buttonin ja Sebastian Vettelin painostuksesta.

– Se oli kuin 67 aika-ajokierrosta. On vaikea muistaa varikkomuurilta katsottuna toista niin tiukkaa kisaa lähdöstä ruutulipulle. Fernando oli täydellinen: ei yhtään virhettä, ei minkäänlaista epäröintiä, maksimin puristamista puolentoista tunnin ajan. Mikä kuljettaja! Domenicali hehkutti kisan jälkeen.

Alonso johtaa kuljettajien MM-sarjaa 34 pisteen erolla Red Bullin Mark Webberiin. Domenicalin mielestä on MM-taiston kannalta erittäin tärkeää pärjätä kesätaukoa edeltävässä Unkarin GP:ssä, jonka voitolla Alonso voisi ottaa jo askeleen kohti mestaruutta.

– Nyt edessä on avainasemassa oleva kilpailu viikon kuluttua Budapestissä ja sitten pystymme hengähtämään hetkeksi. Me tiedämme, että työtä on yhä paljon tehtävänä, koska emme edelleenkään ole nopeimpia. Olemme nähneet, kuinka nopeasti asiat voivat muuttua tällä kaudella. Siksi meidän täytyy jatkaa maksimaalista keskittymistä, etenkin luotettavuuden saralla, Ferrari-pomo linjasi.

Lue myös:

    Uusimmat