Diego Simeone sai vihdoin haluamansa, kun Barcelona kaatui – katso tähtiveskarin älytön moka

Atletico Madridin valmentajaksi vuonna 2011 tullut Diego Simeone pääsi juhlimaan ensimmäistä kertaa voittoa Barcelonasta La Ligassa. Marc-André ter Stegenin virhe auttoi siinä ratkaisevasti. 

Luis Suarez ei päässyt pelaamaan koronaviruksen takia vanhaa seuraansa Barcelonaa vastaan, mutta mielenkiintoa ottelussa silti riitti. 

Yannick Ferreira Carrasco pääsi iskemään ensimmäisen puoliajan lisäajalla pelin ainoan maalin. Marc-André ter Stegen tuli huolimattomasti vastaan, ja Barcelonan laitalinkki viimeisteli varmasti tyhjään maaliin. 

Simeone on päässyt juhlimaan voittoa Barcelonasta Mestarien Liigassa ja Espanjan cupissa, mutta voitto oli ensimmäinen La Ligan ottelussa. 

– Tänään oli meidän vuoromme voittaa, mutta se ei muuta tavoitteitamme yhtään, hän sanoi Reutersin jutussa. 

Barcelonalle tuli toinenkin tappio, kun luottopuolustaja Gerard Pique loukkasi polvensa toisella puoliajalla ja joutui jättämään kentän. 

"Miksi emme voisi unelmoida?"

Atletico Madrid on sarjan kärjessä tasapistein Real Sociedadin kanssa. Simeone ei lähtenyt kuitenkaan keulimaan mestaruuspuheilla. 

– Arvostamme eniten sitä, miten pelaajat ovat kasvaneet viime kaudesta. He pystyvät nyt tarjoamaan enemmän sitä mitä joukkue haluaa. 

– Joukkue on hyvässä kunnossa. Se antaa meille uskoa. 

Kapteeni Koke oli puheissaan kuitenkin hieman rohkeampi. Real Madridin ja Barcelonan lipsuminen on nyt antanut uskoa muille. 

– Miksi emme voisi unelmoida La Ligan voitosta, hän sanoi. 

Atletico alkaa keskittyä seuraavaksi keskiviikon Mestarien liigan otteluun Lokomotiv Moskovaa vastaan. 

Barcelonan ja Atletico Madridin ottelun ainoa maali yllä olevalla videolla. 

Lue myös:

    Uusimmat