Farmibussista yllätyskomennuksella takaisin NHL-riveihin – suomalaislupaus kiitti terävästi vastuusta

Tulosruutu: Aatu Räty kiitti vastuusta Islanders-paidassa

New York Islandersin organisaatiossa NHL-paikkaa hakeva Aatu Räty palasi pikakomennuksella NHL-rosteriin harjoitusottelussa NJ Devilsiä vastaan. Suomalainen kiitti vastuusta ja loisti kentällä.

Keskiviikkona Islanders siirsi viisi pelaajaa AHL:n puolelle. Joukossa oli myös Räty. Joukkue kuitenkin kutsui Rädyn ja Simon Holmströmin takaisin NHL-kokoonpanoon otteluun New Jersey Devilsiä vastaan.

Islanders voitti ottelun kotikentällään lukemin 5–2. Viime kaudella SM-liigassa Mikkelissä läpimurtonsa tehnyt Räty kiitti vastuusta. Hän iski joukkueensa viidennen osuman ottelun kolmannessa erässä.

Katso Rädyn maali pääkuvan Tulosruutu-pätkästä!

Kolmosvitjan sentterinä pelannut Räty napsi myös syöttöpisteen Islandersin 3–2 -johtomaaliin keskimmäisessä erässä.

Patrik Laineen tähdittämä Columbus murskasi St. Louis Bluesin peräti 7–0. Johnny Gaudreaun kanssa kauhua vastustajille kylvävä Laine pamautti Columbuksen juhlat käyntiin ottelun avausmaalin muodossa.

Aleksander Barkov taiteili kaksi syöttöpistettä, kun Florida voitti Tampan kotonaan. Panthersin Aleksi Heponiemi iski maalin, johon hän sai passin Barkovilta.