Facebook sulkee Moments-sovelluksensa helmikuun lopulla – näin tallennat kuvasi

Facebook sulkee vuonna 2015 avaamansa Moments-palvelunsa. Se oli itsenäisesti toimiva kuvasovellus, jonka kautta käyttäjä pystyi jakamaan kuvia tuttavilleen. Facebook Moments suljetaan 25. helmikuuta ja se poistuu sovelluskaupoista pian. Asiasta uutisoi CNET.

Moments-sovellus sulkeminen näyttäisi johtuvan vähäisestä käyttäjämäärästä. Vaikka sovelluskaupoista sitä on ladattu kymmeniä miljoonia kertoja, aktiivisia käyttäjiä näyttäisi olevan huomattavasti vähemmän.

”Lopetamme Moments-sovelluksen, joka oli alunperin paikka, johon ihmiset pystyivät tallentamaan kuvansa. Tiedämme, että kuvat, joita käyttäjät jakavat, ovat tärkeitä heille ja jatkossa tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia tallentaa muistoja Facebook-sovellukseen”, sanoi Momentsin tuotejohtaja Rushabh Doshi.

Facebook kertoo nyt Moments-palvelun sulkemisesta käyttäjille sähköpostitse. Ensi viikolla Facebook lähettää käyttäjille, jotka ovat käyttäneet Momentsia viimeisen vuoden aikana, ilmoituksen palvelun loppumisesta.

Kuvat voi taltioida Facebookin verkkosivujen kautta tai suoraan sovelluksesta.

”Voit viedä kuvat ja videot Moments-sovelluksesta 25. helmikuuta mennessä kahdella tavalla. Moments ei ole enää saatavilla tämän päivän jälkeen. Viennin voi aloittaa millä tahansa laitteella.”, sivuilla kerrotaan.

Moments-palvelussa olevat kuvat voi siis siirtää Facebookiin talteen tai ladata kuvat tietokoneelle tai puhelimelle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja