F1:stä tutun kuskin formulaura ohi – ei saa paikkaa Alfa Romeolta

Usean vuoden ajan F1:ssä ajaneen Nico Hülkenbergin formulaura on tullut päätökseen. Hülkenbergin mukaan hän kyttäsi paikkaa vielä ensi kaudelle. Pulpettien täyttyessä unelma mureni.

Tällä hetkellä ainoastaan Alfa Romeon toinen kuskipaikka on avoimena. Siitä kisaavat ainakin Antonio Giovinazzi, Guanyu Zhou ja Nyck de Vries.

Myös Hülkenbergin nimi on vilahdellut spekulaatioissa mukana. Tuoreeltaan huhut ovat kohdistuneet kuitenkin muihin kuskeihin.

– En käy keskusteluja Alfa Romeon kanssa, Hülkenberg myönsi BILDille.

– Alfa Romeo oli viimeinen vaihtoehto ensi kauden kisapaikkojen suhteen. Muut ovat menneet jo.

– Elämä menee eteenpäin. Olen saanut mielenkiintoisia kyselyjä muista sarjoista, eikä minulla ole mitään kiirettä tehdä päätöksiä. Kaikki selviää kyllä, Hülkenberg sanoi F1-uransa päättymisestä.

Hülkenberg menetti ajopaikkansa kauden 2019 jälkeen, kun Esteban Ocon korvasi hänet Renaultilla. Saksalaiskuski nähtiin vielä F1-sarjassa viime kaudella, kun hän paikkasi Sergio Pereziä ja Lance Strollia Racing Pointilla.

Hülkenberg ajoi F1-uransa aikana Williamsilla, Force Indialla, Sauberilla, Renaultilla ja Racing Pointilla. Hän sai tililleen 179 ajettua osakilpailua. Näissä häntä ei nähty kertaakaan palkintopallilla.

Lue myös:

    Uusimmat