F1:stä iso uutinen – tähtikuski jättää tallin

Daniel Ricciardo, 33, jättää McLaren-tallin tämän F1-kauden päätteeksi. Päätös on kuljettajan ja tallin ilmoituksen mukaan yhteinen.

Vaikka australialaisen Ricciardon kontrahti sisälsi vielä ensi kauden, tiet McLarenin kanssa erkanevat tämän sesongin päätteeksi. Ricciardo myöntää sosiaalisen median julkaisussaan, ettei yhteistyö ole toiminut toivotulla tavalla.

Ricciardolla on ollut McLarenilla vaikeaa, ja hän on jäänyt tallikaverinsa Lando Norrisin varjoon. Norris on kerännyt tällä kaudella toistaiseksi 76 pistettä siinä missä Ricciardo on jäänyt 19:ään.

Kausi McLarenilla on Ricciardon toinen. Hän on aiemmin ajanut F1-sarjassa Renault'lla, Red Bullilla, Toro Rossolla ja Hispanialla. Sarjan tähtikuskeihin lukeutunut australialainen on voittanut urallaan kahdeksan F1-osakilpailua, joista yhden McLarenilla, viime kauden Italian GP:n.

Alpinen reservikuljettajaa Oscar Piastria on uumoiltu maanmiehensä Ricciardon korvaajaksi McLarenilla. Crash.net puolestaan uutisoi hiljattain, että Haas olisi kiinnostunut Ricciardosta. 

Ricciardo kertoi, ettei hän ole varma tulevaisuudestaan tämän kauden jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat