F1:ssä julkaistiin kaksi kuljettajasopimusta!

AlphaTauri ja Alpine julkistivat eilen kuljettajasopimukset ensi kaudelle.

Nyck de Vries, joka ajoi mainiosti Williamsilla pisteille Italian osakilpailussa on AlphaTaurin ensi vuoden toinen kuljettaja.

Hollantilainen sai mahdolisuuden Italiassa muutama viikko sitten, kun tallin vakiokuljettaja Alex Albon joutui sairaalaan umpilisäkkeen tulehduksen takia, ja käytti paikkansa komeasti hyväkseen.

De Vries voitti viime vuonna Formula E -sarjan maailmanmestaruuden. Tuoreen sopimuksen saanut hollantilainen oli todella innoissaan uudesta pestistään.

– Haluan kiittää Red Bullia ja tiimiä siitä, että sain mahdollisuuden ajaa F1:ssä, de Vries sanoi Racefansin mukaan.

Toinen Suomen lauantain vastaisena yönä julkaistu kuljettajasopimus on Pierre Gaslyn siirtyminen Alpinelle. Gasly siirtyy pois Red Bullin junioritiimistä ja liittyy ensi vuonna Alpinen talliin.

Gasly on ajanut tällä kaudella AlphaTaurilla. Kun hän lähtee Alpinelle, jää hänen paikkansa tyhjäksi, minkä Nick de Vries täyttää.

Ranskalainen Gasly oli mielissään päästessään mukaan ranskalaistaustaiseen tiimiin.

– Tunnen Alpinen vahvuudet, koska olen ajanut kilpaa heitä vastaan parin viime vuoden aikana, ja on selvää, että heidän edistymisensä ja kunnianhimonsa on erittäin vaikuttavaa, Gasly sanoi.

Gasly on ajanut Formula ykkösissä vuodesta 2017 lähtien. Hänellä on urallaan jopa yksi F1-osakilpailuvoitto vuodelta 2020 Italiasta.Tällä kaudella Gaslyn suoritukset eivät ole olleet sarjan kärkitasoa ranskalainen on ajanut parhaimmillaan viidenneksi, ja hän on MM-pisteissä sijalla 13.


Lue myös:

    Uusimmat