F1-kuski vahvistaa saaneensa koronavirustartunnan

Edellisestä F1-kisasta Saksassa varotoimenpiteenä sivussa ollut Racing Point -tallin kuljettaja Lance Stroll vahvistaa, että hänen koronatestituloksensa osoittautui lopulta positiiviseksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Portugalin GP suorana 23.-25.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.55, 2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Portugalin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Stroll jättäytyi viime tipassa sivuun Eifelin GP-viikonlopusta sairastumisensa vuoksi. Tilalle kutsuttiin aiemmin kauden aikana koronan sairastanutta toista Racing Point -kuskia Sergio Perezia tuurannut Nico Hülkenberg.

Ennen Portugalin kisaviikonloppua Stroll päätti julkaista tiedotteen sairastumisestaan.

– Halusin vain kertoa kaikille, että annoin hiljattain positiivisen koronavirustestin Eifelin viikonlopun jälkeen. Oloni tuntuu nyt sataprosenttisen hyvältä ja olen sen jälkeen antanut negatiivisen testin, Stroll kertoi Facebook-sivullaan.

Testitulos näytti negatiivista ennen viikonloppua

Strollin mukaan rutiinitesti ennen Nürburgringille saapumista oli näyttänyt negatiivista, mutta lauantaiaamuna kanadalaisen olo oli alkanut tuntua heikolta. Hän oli kärsinyt vatsavaivoista ja päätti jättäytyä motorhomeensa Kansainvälisen autoliiton FIA:n ohjeiden mukaisesti.

– En ollut kunnossa ajamaan, joten lensin kotiin aikaisin sunnuntaiaamuna. Koska oloni oli edelleen kurja, menin koronatestiin sunnuntai-iltana, Stroll selvittää.

– Seuraavana päivänä tulokset tulivat takaisin positiivisina, joten jäin kotieristykseen seuraavaksi kymmeneksi päiväksi. Onneksi oireeni olivat aika vähäisiä.

Tämän viikon maanantaina otettu uusintatesti näytti jälleen negatiivista, joten Stroll pystyy palaamaan Racing Pointin kisatehtäviin Portugalissa tulevana viikonloppuna.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja