F1-kuski tyrmäsi huhut tallin vaihdosta – taustalla videolle taltioitunut kommentti: "Jos vain tietäisitte.."

Sosiaaliseen mediaan oli aiemmin levinnyt video, jossa AlphaTaurin Pierre Gasly puhui, että olisi viimeistelemässä yksityiskohtia sopimuksesta. Gasly kuitenkin kielsi huhut, että kyseinen kommentti liittyisi millään tavalla formula ykkösiin.

Gasly on ollut vahvasti yhdistettynä Alpinen vapaana olevaan kuskipaikkaan. Ranskalaisella on kuitenkin sopimus AlphaTaurin kanssa ensi kaudesta. Red Bull on kertonut, että se on valmis päästämään Gaslyn sopivasta hinnasta.

Belgian GP:n yhteydessä videolle taltioitui kommentti, jossa Gasly kertoo George Russellille ja Charles Leclercille, että hän on viimeistelemässä sopimuksen yksityiskohtia. Tällä ei Gaslyn mukaan kuitenkaan ollut mitään yhteyttä F1-sarjaan.

– Jos vain tietäisitte, mistä puhuimme, niin varmaan nauraisitte. Voin vakuuttaa teille, että se ei liittynyt millään tavalla formula ykkösiin, Gasly sanoi torstaina Motorsport.comin mukaan.

Gasly kertoi, että keskustelu liittyi avioliittoon tai häihin. 

– Voitte päätellä, että se ei liittynyt autoihin, Gasly totesi.

Ranskalaisella ei ollut tulevaisuudestaan mitään tuoretta sanottavaa.

– Kuten sanoin viime viikolla, minulla on sopimus ensi vuodesta AlphaTaurin kanssa. Kaikki tietävät sopimustilanteeni. Mikään ei ole muuttunut, Gasly päätti.

Lue myös:

    Uusimmat