F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-huippulupaus George Russell väittää: kuljettajamarkkinoilla pelataan likaista peliä – taustalla Red Bull -soppa

5:27
Videolla kuvaa Portugalin GP:n loppuhetkistä.

Williamsin brittikuskin George Russellin mukaan hän on joutunut yllättävien huhujen keskelle, koska meksikolaiskuljettajan Sergio Perezin leiri pelaa likaista peliä.

22-vuotiaan Russellin Williams-jatko joutui yllättäen kyseenalaistuksen kohteeksi, kun lehdistössä alkoi pyöriä huhuja, joiden mukaan brittitalli saattaisi palkata Sergio Perezin toiseksi kisakuljettajakseen.

Perez uhkaa jäädä ilman ajopaikkaa, sillä hänen nykyinen tallinsa Racing Point vahvistuu ensi kaudella Sebastian Vettelillä.

Nyt meksikolaista on viety Williamsille Nicholas Latifin tallikaveriksi. Huhuissa on nostettu esiin Perezin taustajoukot, jotka voisivat auttaa talousvaikeuksissa olevaa tallia.

Williams kertoi aiemmin kesällä, että se aikoo jatkaa nykyisellä kuljettajakaksikollaan myös ensi kaudella. Tämä tapahtui kuitenkin ennen omistajavaihdosta.

– Mikään ei ole muuttunut, Russell sanoi The Race -sivustolle, kun häneltä kysyttiin viime päivien huhuista.

– Annan näyttöjeni puhua puolestaan, enkä ole huolissani ensi kaudesta. Tiedän, että Mercedes ja Toto (Wolff) ovat minun takanani. Toto on itse sanonut näin ja uskon siihen, Russell viittaa siihen, miten hän on osa Mercedeksen junioriohjelmaa.

– Uskon, että viime päivien spekulaatiot ovat tulleet Perezin leiristä. He yrittävät antaa painetta muille talleille, erityisesti Red Bullille, jotta he tekisivät päätöksiä, Russell väittää.

Tällä britti viittaa F1-markkinoiden toiseen isoon pyörittelyyn. Energiajuomayhtiötalli Red Bull ei ole vielä vahvistanut sen ensi kauden kuljettajanimityksiä. Ilmoilla on ollut pyörittelyjä siitä, että saako Alexander Albon enää jatkoa Max Verstappenin tallikaverina.

Albonin paikalle on viety Pereziä ja saksalaista Nico Hülkenbergiä.

F1-huippulupausten joukkoon kuuluva Russell ei hetkahda huhuista.

– Minulla on sopimus. Ei minun tarvitse huolestua. Keskityn omaan työhöni, Russell ilmoitti Portugalin GP -viikonlopun yhteydessä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja