Ex-mies uhkasi salkkarinäyttelijä Susanna Indréniä veitsellä ja kuristi tajuttomaksi – naapuri heräsi öiseen huutoon: "Se tappaa mut"

8:56
MTV Uutiset Live: Näyttelijä Susanna Indrén saapui oikeuteen. Katso videolta, miten hän kommentoi syytettään.

Muun muassa Salatuista elämistä tunnettu näyttelijä Susanna Indrén ja hänen entinen miesystävänsä Samuli vastasivat tänään lukuisiin rikossyytteisiin Helsingin käräjäoikeudessa. Käsittely jatkuu tammikuussa.

Syytelistassa on kaikkiaan 12 rikosta. Valtaosassa vastaajana eli syytettynä on näyttelijän entinen kumppani ja asianomistajana eli uhrina Indrén.

MTV Uutiset on seurannut kello 9.30 alkanutta käräjäkäsittelyä paikan päällä.

Artikkelin loppuosassa on laajemmat tiedot syytelistasta ja entisen pariskunnan suhteesta.

16.05 MTV Uutisten seuranta päättyy tältä päivältä. Käsittelyä jatketaan jälleen tammikuussa talousrikosten osalta.

15.51 Syyttäjä arvioi loppupuheenvuorossaan, minkälaista näyttöä millekin syytteelle löytyy. Hän ehdottaa, että syytteet joulukuun 2019 pahoinpitelyistä hylätään ex-pariskunnan kummankin osapuolen osalta. Syyttäjän mukaan kummankin kertomukset tapahtuneesta ovat hataria. Kyse oli tilanteesta, jossa mies olisi paiskannut Indrénin päin suihkuseinää.

Sen sijaan kuluvan vuoden tammikuun pahoinpitelyistä löytyy hänen mielestään näyttöä. Myös todistaja-naapurin kertomukset tukivat Indrénin kertomaa. Syyttäjä pitää uskottavana, että mies uhkasi Indréniä veitsellä.

Syyttäjä pitää uskottavana myös sitä, että ex-mies käytti Indrénin varoja luvatta käyttäessään pankkikorttia esimerkiksi yöllisiin baariostoksiin.

15.40 Tänään ei ehditä kuulla kahta muuta todistajaa, joita oli tarkoitus kuulla. Toinen heistä on Indrénin isä. Hän on todistajana tyttärensä nimissä haettujen lainojen epäselvyyksissä.

Uusi käsittelypäivä törkeän petoksen osalta on määrätty tammikuulle.

Aiemman todistajan kuuleminen on päättynyt. 

15.17 - Myöhemmin Indrén kertoi, että mies oli laittanut ison leipäveitsen hänen kurkulleen ja uhannut sahata hänen päänsä irti. Hän kertoi myös, että mies olisi varastanut häneltä 40 000 euroa. Hänen poskissaan oli mustelmia, naapuri kertoo.

- Kyllä siinä itseäkin pelotti, kun meni avaamaan oven.

Syyttäjä yrittää selvittää, mitä asioita Indrén oli heti tapahtuman jälkeen kertonut naapurille yön tapahtumista. 

- Hän lainasi minulta puhelinta, jotta pystyi kuolettamaan pankkikorttinsa, joka oli viety, naapuri sanoo.

15.10 Todistajalta kysytään tammikuun pahoinpitelyillasta. Hän on Indrénin naapuri, joka heräsi tammikuisena aamuyönä huutoon ja mekkalaan kesken unien.

- Heräsin kauheaan huutoon, että se tappaa minut, auttakaa, auttakaa. Avasin asunnon oven ja siellä oli Indrénin ovi auki. Näin tämän Samulin hiippailevan asunnossa. Kysyin, mikä on hätänä. Indrén sanoi, että soita ambulanssi ja soita myös poliisi. Sitä ennen hän huuteli, että verta tulee, naapurinmies kertoo. 

- Naama oli ihan punakka, piesty, mies kuvailee Indréniä tuolla hetkellä. 

Myöhemmin hän näki, kun Indrén istui poliisien haastateltavana rappusilla. 

- Kyllä siltä näytti, että on nyrkillä poskiin lyöty. Hän näytti olevan aika järkyttynyt. 

Hänen mukaansa miesystävä käyttäyty tuossa tilanteessa "rauhallisesti". Kun poliisit olivat paikalla, Indrén kiitti naapuriaan hätäkeskukseen soittamisesta. 

14.52 Todistaja on saatu saliin, mutta häntä ei ehditä aivan vielä kuulla. 

Vääntöä on siitä, millaista vahinkoa Indrénin nimissä haetuilla lainoilla on syntynyt. 

14.48 Salissa on odoteltu todistajaa saapuvaksi ja käsitelty korvausvaatimuksia. 

Indrénin mukaan hänen nimissään on haettu lainoja ja luottoa, mutta hän ei ole siitä ollut tietoinen. Hän kokee joutuneensa identiteettivarkauden uhriksi. Ex-miestä syytetään juuri tästä rikoksesta.

14.13 Ongelmia: puhelintodistaja luulee, että kyse on hänen asuinpaikkansa läheisen Alepan ryöstöstä. Linjoilla oleva henkilö ei siis tunnu tietävän, mistä rikosasiasta on kyse, mihin se liittyy ja mistä asiasta hänet on nimetty todistamaan.

Oikeuden puheenjohtaja kyselee mieheltä, että mitä hän tietää ex-pariskunnan tapauksesta. Alkaa vaikuttaa siltä, että todistajaa ei voida kuulla tapauksessa mahdollisesti lainkaan.

Oikeus päätyy siihen, että miehelle tilataan valtion varoista taksi, jotta hänet saadaan oikeuteen. Puhelimella asiaan ei saada selvyyttä.

14.04 Kohta kuullaan todistajaa puhelinyhteyden välityksellä. Hän on Indrénin naapuri, joka todisti väkivaltaisen yön tapahtumia tammikuussa.

13.56 Käsittelyssä ovat edelleen miehen päihdeongelmat. Mies on kertonut kuulusteluissa, että hän tekee humalassa uhkarohkeita asioita, hakee vaarantunnetta ja hänen tavanomaisesti kiltti persoonallisuutensa muuttuu. Hän on myös huomannut, että muisti pätkii humalassa.

Näin hän siis kertoi poliisikuulusteluissa. Salissa hän kommentoi näitä asioita vaiteliaasti, kun Indrénin puolustus niistä kyselee.

Susanna Indrén on miehen mukaan haukkunut häntä "rotaksi ja roskasäkiksi". Hän kertoo näyttelijän pitäneen häntä otteessa henkisellä väkivallalla. Miehen mukaan he kumpikin kärsivät alkoholismista.

- Eivät normaalit ihmiset juo neljää litraa punaviiniä illan aikana, jos ei ole alkoholismia. Olemme tätä miettineet, että juominen on tärkein tekijä, jos haluamme jatkaa yhdessä. Sen pitää loppua. 

13.52 Haastehakemuksesta ilmenee, että syyttäjä hakee Indrénille sakkorangaistusta pahoinpitelyistä. Miehen osalta syyttäjä toteaa, ettei ehdollinen vankeusrangaistus ole yksinään riittävä, vaan hänestä on tilattu myös selvitys yhdyskuntapalveluun soveltumista varten.

13.32 Mies kokee, että on saanut luvan kumppaninsa pankkikortin käyttöön. Asiasta on siis kahta eriävää näkemystä.

Mies kertoo hieman kierrellen, että on käytännössä asunut koko ajan Indrénin luona, erosta huolimatta. Hän kuvailee suhdetta on-off-tyyliseksi.

Mies kertoo hakeutuneensa päihdekuntoutukseen, ja hän yrittänyt pysyä poissa päihdemaailmasta. Hän kertoo hoitokontakteistaan.

- Toki välillä olen retkahdellut. Hoitojaksoja on vielä luvassa.

- Aina tulee ongelmia, kun alkoholi on kuvioissa.

Mies kertoo, että alkoholinkäyttö on myös hänen muistamistaan jonkin verran haitannut.

13.39 - Olin opiskelija, kun tavattiin. Toki Susannalla on suuremmat tulot kuin minulla, mies kertoo. 

Nyt käydään läpi asumisia ja yhteiselämistä.

- On toki paljon mietitty, että mikä meidän kannaltamme olisi se paras tilanne. 

13.19 Tuohon aikaan pariskunta on vielä viettänyt aikaa yhdessä, vaikka ero onkin ollut vireillä. 

- Aikamoisessa humalassa oltiin. Noin 3-4 litraa punaviiniä oli juotu, mies kertoo tammikuisesta välikohtauksesta.

- En muista käyttäneeni (veistä), mies vastaa asianajajansa kysymykseen asunnossa tapahtuneesta kamppailusta. Miehen mielestä asunto oli "sikin sokin muutenkin", ei pelkästään kamppailun takia.

13.12 Nyt mies kertoo tammikuun ryöstön yrityksestä ja pahoinpitelystä. Pariskunta oli käynnistellyt viikonloppua. Indrén oli kampaajalla, ja sen aikana mies sai näyttelijän kortin haltuunsa viini- ja ruokaostoksia varten.

Asunnolla tehtiin ruokaa, kaadettiin viiniä ja kuunneltiin musiikkia. Indrén nukahti. Mies lähti omien kaveriensa luokse oluelle. 

Hän kertoi palanneensa "takaisin Suskin luokse" ja menneensä tietokoneelle. Hänen tarkoituksenaan ei ollut ottaa konetta ja lähteä sitä kaupustelemaan.

- Se meni huuteluksi ja riitelyksi. Susanna koitti estää lähtöäni. Jotenkin muistan, että tuli poliisit ja vietiin asemalle, mies sanoo hiljaa.

13.07 Nyt kuullaan ex-mies Samulia. Hän kertoo oman versionsa väkivaltaisen yön tapahtumista.

- Tilanne meni niin, että meillä oli ollut jotakin sanallista riitaa. Olin lähdössä asunnosta pois ja olin vessassa ja samalla puhuin puhelimeen. Tilasin taksia. Susanna hyökkäsi kimppuuni, että kenen naisen kanssa puhut. Hän tarrasi tosi kovaa kiveksistäni kiinni. Vetäisin itseni refleksinomaisesti pois tilanteesta.

- Olihan se voimakasta, kun tuolle alueelle kohdistuu jotakin. Se sattuu aika lailla, mies vastaa syyttäjän kysymykseen teon kivualiaisuuden laadusta. 

Mies kiistää työntäneensä Indrénin päin suihkuseinää.

- En osaa sanoa, miksi hän niin väittää.

13.01 Käsittely jatkuu jälleen. Todistaja on kutsuttu sisään saliin, mutta kukaan ei ole nähnyt häntä käräjäsalin edustalla. Pientä viivästystä luvassa siis.

12.14 Salissa päätetään klo 13 saakka kestävästä ruokatauosta. Sen jälkeen kuullaan todistajaa. Jatketaan siis noin 45 min kuluttua.

12.06 Salissa kerrataan yhä pahoinpitelytapahtumia.

Kerrotaan siis tähän väliin syytekohdasta, jota vielä ei ole salissa käsitelty. Kyse on varkaudesta, johon miehen katsotaan syyllistyneen tämän vuoden maaliskuussa. Tässä asianomistajana on HOK Elanto.

Syytteen mukaan mies on anastanut Helsingin keskustan Sokos -tavaratalosta miesten vaatteita yli 900 euron arvosta. Hän poisti tavaratalosta ottamillaan kynsisaksilla vaatteista varashälyttimiä tarkoituksenaan anastaa tuotteet. Hän puki osan vaateista päällensä ja poistui maksamatta. 

Kaikissa muissa rikoksissa asianomistajana on Indrén.

11.57 Ex-miehen puolustus kysyy Indréniltä, miten hyvin hän todella muistaa tammikuisen aamuyön tapahtumat, koska hän on ollut humalassa.

- Olin juonut valkoviiniä. Miten tarkkaan minun näistä asioista pitää kertoa, kun olen jo kertonut, että heräsin siihen, että Samuli on asunnossa. Olin itse nukkumassa. 

Indrén kertaa tapahtumia jälleen. Oikeuden puheenjohtaja kysyy myös, että hyvin hän muistaa kotinsa tapahtumia.

- Joitakin asioita paremmin, joitakin huonommin, näyttelijä vastaa.

Hän totesi jo aiemmin, että suhteessa on ollut väkivaltaisuuksia niin usein, että tiettyjä tapahtumia on vaikea muistaa tarkasti.

11.48 Mies on muuttanut 14. syyskuuta 2019 pois Indrénin luota. He ovat hakeneet kahdesti avioeroa, ja viimeisin niistä on tullut lainvoimaiseksi tämän vuoden toukokuussa. Yhteyttä on silti pidetty ja aikaa vietetty senkin jälkeen.

- Samuli tuli eilen illalla luokseni ja lähdimme yhdessä tänne (Helsingin käräjäoikeuteen). 

11.41 Ryöstön yritys -syytekohta liittyy siihen, kun mies uhkasi Indréniä veitsellä. Samana yönä tapahtui alla kuvattu kamppailu ja pahoinpitely näyttelijän kaksion olohuoneessa. Varkauden syytekohta liittyy läppärin ja muun irtaimen viemiseen asunnosta. Oli aamuyö ja tammikuun 18. päivä kuluvana vuonna.

Indrén kertaa tapahtumien luonnetta: 

- Eiköhän hän ole ihan yrittänyt tappanut minut? Eikai kukaan huvikseen hae leipäveistä ja sano, että kuole.

- Olin aivan shokissa. Kuten varmaan huomaatte, minä tärisen. On vaikeaa muistella väkivaltatilanteita. Tämä vaikuttaa yhä psyykkisesti.

11.33 - Oli hirveän hävettävää mennä töihin. Oli vaikeaa peittää naamasta mustelmia, Indrén sanoo.

Syyttäjä kuvailee, että poliisin kuvissa asunto näyttää sotkuiselta. 

- Poliisit veivät Samulin ja tekivät pinnallisen tutkimustyön. Pyysin anteeksi, kun kotini näyttää tältä. Ambulanssimies sanoi, että niin, täällä on taisteltu hengestä, Indrén vastaa.

Hän kertoo huutaneensa asunnossa, että "toi tappaa mut". Indrénin mukaan naapuri voi tämän todistaa. 

Hän pääsi pakenemaan tilanteesta miehen jalkojen välistä.

11.28 Miehellä oli päällä paksu villakangastakki, joten Indrén ei sanojensa mukaan voinut aiheuttaa miehelle nirhaumia ja naarmuja aamuöisessä kamppailussa. 

Mies repi Indrénin yöpaidan hajalle. Näyttelijän mukaan mies repi hiuksista, istui hänen päälleen, potki häntä ja haki jossakin vaiheessa keittiöstä leipäveitsen, jolla uhkasi. 

Indrénillä oli aluksi vaikeuksia kertoa tapahtumista, mutta hänen sanankäyttönsä on sujuvampaa.

Ex-mies istuu asianajajansa vieressä kädet puuskassa hieman kumarassa maski kasvoillaan. Hän kuuntelee vakavana Indrénin kertomusta väkivallanteoista. 

11.23 Indrenin mukaan mies yritti baarireissun jälkeen viedä kaupusteltavaksi hänen uutukaisen tietokoneensa, mikä ei tietenkään käynyt näyttelijälle.

- Hän kuristi minua ja huusi, että kuole lehmä. Jostakin ilmestyi se leipäveitsi. En säilytä veistä olohuoneen matolla. Hän piti veistä kurkullani. Pääsin jotenkin irti, juoksin rappukäytävään ja soitin naapurin ovikelloa. 

Poliisit veivät miehen raudoissa Pasilan poliisilaitokselle. Ambulanssimiehet käskivät näyttelijän sairaalaan. Miehen taskusta oli löytynyt näyttelijän kello ja pankkikortti.

- Minun mielestäni oli hiuskarvan varassa, etten kuollut. 

Näyttelijä kertaa tapahtumia ääni väristen.

11.12 - Mulle on tärkeää, että ihmiset tulisivat toimeen keskenään, Indrén vastaa, kun syyttäjä kysyy missä väleissä ex-pari nyt on.

- En koskaan käy missään, mä oon aina kotona. Mutta Samuli tykkää käydä ulkona, nuoret miehet tyypillisesti niin tekevät. Usein hän yöllä on tullut ja vienyt jotakin, jota voisi myydä tai vaihtaa johonkin. En tykkää siitä, koska asunnossa olevat tavarat ovat minun. Siinä oli sitten tullut tällainen kamppailutilanne, Indrén kommentoi vuodenvaihteen pahoinpitelyä.

- Näitä tapauksia on niin paljon. 

Indrén ei pysty erittelemään tekoja ja on pitkiä aikoja hiljaa. Syyttäjä kysyy tilanteesta, jossa mies on työntänyt hänet vasten suihkuseinää.

- Jotakin hän on yrittänyt siinä viedä ja estin. Hän on tosi voimakas ja treenannut taekwondoa nuorena, Indren sanoo.

11.00 Salissa päätetään nyt pitää 10 minuutin tauko.

10.45 Pahoinpitely-yönä pariskunta oli ensin katsomassa tv:tä Indrénin asunnolla. Mies oli poistunut asunnosta baariin ja ottanut mukaansa näyttelijän pankkikortin, jolta nosti luvatta rahaa. Myös Indrénin kello ja sykemittari olivat kadonneet. 

Kun mies palasi baarista, alkoi alla kuvattu pahoinpitely, jolloin hän muun muassa hakkasi Indrénin päätä lattiaan.

10.50 Lääkärinlausunnon mukaan Indrénillä oli lukuisia musteltia pahoinpitelyn jälkeen. Lausunnon mukaan nainen oli ollut hyvin järkyttynyt.

10.33 Indrénin kellossa on ollut esitutkintamateriaalin perusteella punaisia jälkiä. Ex-miehen puolustuksen mukaan ei ole tutkittu, onko punainen neste verta vai punaviiniä, jota pahoinpitelyillan aikana on nautittu. Syyttäjä käy siis läpi, millaisia vammoja Indrénille on aiheutunut pahoinpitelyissä 2019 joulukuussa ja kuluvan vuoden tammikuussa.

10.24 Ex-miehen puolustus mainitsee, että pariskunnan elämä on yhdessäolon aikana sisältänyt paljon juhlintaa ja alkoholinkäyttöä. 

Nyt syyttäjä alkaa käydä läpi kirjallisia todisteita. Puheenjohtaja ja syyttäjä pohtivat, pitääkö terveystietoja koskevat kohdat käsitellä yleisön läsnä olematta. Istuntoa päätetään jatkaa.

Indrénin vammat vaativat sairaalahoitoa.

10.16 Indrén on kertonut menettäneensä tajuntansa, sillä ex-mies on pahoinpitelytilanteen yhteydessä tukkinut hänen hengitystiensä. Näyttelijä meni tilanteessa tajuttomaksi. Pahoinpitely on tapahtunut Inrénin asunnossa joulukuussa 2019.

Indrénin syytetään raapineen ex-miestään ja tarttuneen häntä kiveksistä kiinni, lisäksi hän on töninyt miestä. 

Kumpaakin syytetään pahoinpitelystä.

10.04 Salissa käydään läpi syytteitä. Korvausvaatimuksista selviää, että Indrén on hakenut korvauksia muun muassa lievän aivovamman ja henkisen kärsimyksen takia. Syytteen mukaan mies on hakannut pahoinpitelytilanteessa hänen päätään ja repinyt hiuksista.

9.45: Indrén saapui oikeuteen vaiteliaana. Näyttelijä käveli turvatarkastuksen jälkeen käräjäoikeuden kahvioon eikä juurikaan kommentoinut syytteitä medialle. 

Tämän jälkeen tv-tähti käveli asianajajansa kanssa hisseille ja vältteli mediaa. Salissa sekä Indrén että ex-mies istuivat vähäeleisinä ennen käsittelyn alkua.

Indrén on hakenut lähestymiskieltoa ex-miehelleen. Syytteiden mukaan mies on muun muassa vienyt näyttelijän pankkikortin ja hankkinut tietoonsa tunnusluvun. Ex-mies on nostanut kortilta luvatta rahaa. Indrén on julkisuudessa kertonut joutuneensa taloudelliseen ahdinkoon miehen menettelyn vuoksi.

Pariskunnan syytetään pahoinpidelleensä toisensa kahdesti.

Käräjäkäsittelyn alkumetreillä oikeuden puheenjohtaja päätti, että lähestymiskieltoasia käsitellään myöhemmin, sillä pariskunta tuli aamulla samasta paikasta oikeuteen, eli he näyttävät olevan niin sanotusti hyvissä väleissä. Tuomari tiedustelee, onko ex-pariskunnan tilanne muuttunut jollakin tavalla.

Mies kiistää valtaosan syytteistä. Indrén perustelee pahoinpitelysyytteitään itsepuolustuksella.

Tällaisista rikoksista on kyse

Indréniä syytetään kahdesta lievästä pahoinpitelystä, joiden epäilty tekoaika on viime vuoden joulukuussa ja kuluvan vuoden tammikuussa. Uhrina on entinen miesystävä.

Loput kymmenen syytekohtaa ovat ex-miehen harteilla. Häntä syytetään muun muassa törkeästä petoksesta, kolmesta maksuvälinepetoksesta, identiteettivarkaudesta, kahdesta varkaudesta, kahdesta pahoinpitelystä ja ryöstön yrityksestä.

Indrén on uhrina kaikissa muissa tapauksissa, paitsi yhdessä varkaudessa.

Siinä asianomistajana on HOK Elanto Liiketoiminta Oy, eli S-ryhmän suurin, pääkaupunkiseudulle toimiva osuukauppakeskittymä.

Hän on anastanut Helsingin keskustan Sokos -tavaratalosta miesten vaatteita yli 900 euron arvosta kuluvan vuoden maaliskuussa. Hän poisti tavaratalosta ottamillaan kynsisaksilla vaatteista varashälyttimiä tarkoituksenaan anastaa tuotteet. Hän puki osan vaateista päällensä ja poistui maksamatta. 

Ex-pariskunnan kaikki syytteet on listattuna tämän artikkelin lopussa.

Nämä asiat syytteistä tiedetään

Epäillyt teot ajoittuvat maaliskuun 2018 ja maaliskuun 2020 väliselle ajalle, eli kahden vuoden ajanjaksolle.

Syytelistasta voi huomata, että epäilty rikossaaga on alkanut kaksi vuotta sitten keväällä pitkällä törkeällä petossarjalla ja identiteettivarkaudella.

Teot ovat jatkuneet vuoden 2018 maaliskuulta aina joulukuulle saakka.

Seuraavaksi listassa on törkeä maksuvälinepetos, joka on kestänyt maaliskuusta huhtikuulle.

Joulukuun 28. päivänä vuonna 2019 ex-pariskunnan syytetään pahoinpidelleen toinen toisensa. Indrénin katsotaan syyllistyneen lievään tekomuotoon, miehen perusmuotoiseen pahoinpitelyyn.

Miehen epäillyt teot ovat jatkuneet vuoden 2020 alusta maksuvälinepetoksella ja varkaudella, joissa uhrina on jälleen Indrén.

18. tammikuuta mies on syytteen mukaan yrittänyt törkeästi ryöstää Indrénin. Samana päivänä pariskunnan katsotaan jälleen pahoinpidelleen toinen toisensa.

Syytteiden mukaan mies on tehnyt viimeisimmät rikoksensa, maksuvälinepetoksen ja varkauden, kuluvan vuoden helmi- ja maaliskuussa.

Avio-onnea kesti puoli vuotta

Indrén ja mies tutustuivat läheisimmin keväällä 2017, ja avioituivat samana syksynä maistraatissa. 

He erosivat reilun puolen vuoden kuluttua seuraavana keväänä. Avioeropaperit jätettiin maaliskuussa 2018. 

Susanna Indrén näytteli Salatut elämät -ohjelmassa henkilöhahmo Jaanaa vuosien 2001 ja 2004 välillä. Lisäksi hän on toiminut suunnittelijana Pientä pintaremonttia -tv-sarjassa ja ollut mukana muun muassa Viidakon tähtöset ja Splash -ohjelmissa. 

Näin syytteet jakaantuvat eri vuosille: 

2018 

Törkeä petos 29.3.2018–8.12.2018: vastaajana ex-mies, asianomistajana Susanna Indrén

Identiteettivarkaus 29.3.2018–8.12.2018: vastaajana ex-mies, asianomistajana Susanna Indrén

Törkeä maksuvälinepetos 15.3.2018–8.4.2019: vastaajana ex-mies, asianomistajana Susanna Indrén

2019

Lievä pahoinpitely 28.12.2019: vastaajana Susanna Indrén, asianomistajana ex-mies

Pahoinpitely 28.12.2019: vastaajana ex-mies, asianomistajana Susanna Indrén

2020

Maksuvälinepetos 17.1.2020: vastaajana ex-mies, asianomistajana Susanna Indrén

Varkaus 17.1.2020: vastaajana ex-mies, asiaomistajana Susanna Indrén

Ryöstön yritys 18.1.2020: vastaajana ex-mies, asianomistajana Susanna Indrén

Pahoinpitely 18.1.2020: vastaajana ex-mies, asiaomistajana Susanna Indrén

Lievä pahoinpitely 18.1.2020: vastaajana Susanna Indrén, asianomistajana ex-mies

Maksuvälinepetos 3.2.2020: vastaajana ex-mies, asianomistajana Susanna Indrén

Varkaus 15.3.2020: vastaajana ex-mies, asiaomistajana HOK-Elanto Liiketoiminta Oy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja