Ex-Salkkarit-tähti mukana isossa rikosvyyhdissä – syytteessä ainakin pahoinpitelystä ja ryöstön yrityksestä: joutuu käräjille lokakuussa

Ex-Salkkarit-tähteä Susanna Indréniä ja hänen puolisoaan epäillään useista rikoksista – tämä kaikki tapauksista tiedetään nyt 3:12
Ex-Salkkarit-tähti Susanna Indrén joutuu käräjille lokakuussa - katso video.

Ex-Salkkarit-tähti Susanna Indrén on pöyristynyt, kun häntä syytetään ryöstön yrityksestä.

Ex-Salkkarit-tähti Susanna Indrén ja hänen miesystävänään tunnettu Samuli joutuvat oikeuteen syksyllä. MTV Uutisoi maanantaina, että Indréniä vastaan on nostettu syyte ja häntä epäillään ryöstön yrityksestä.

Asia onkin paljon laajempi, sillä syytteessä on kyse rikoskokonaisuudesta, jossa syyte on nostettu peräti yhdeksästä eri rikoksesta. Ryöstön yrityksen lisäksi tapauksessa on syytteitä esimerkiksi pahoinpitelyasioista. Syytetyt rikokset ovat tapahtuneet viime vuoden lopun ja tämän vuoden maaliskuun välisenä aikana useina eri päivinä.

Vaikka sekä Indrén että tämän miesystävä ovat asiassa syytteessä, ei tässä vaiheessa vielä ole selvää, mikä henkilöiden roolit eri syytekohtien osalta ovat. Henkilöt voivat joissain kohdissa esimerkiksi olla syytettynä, osassa uhreina. Henkilöiden roolit tarkentuvat, kun asian käsittely oikeudessa alkaa. Asiaa on määrä käsitellä Helsingin käräjäoikeudessa lokakuussa.

MTV Uutiset ei tavoittanut Indréniä kommentoimaan asiaa.

”En ole yrittänyt ryöstää ketään”

Indrén kertoi eilen MTV Uutisille, että hän on pöyristynyt siitä, että häntä syytetään ryöstön yrityksestä. Hän kertoi, että asianajaja selvittää parhaillaan asiaa.

– Minulla ei ole mitään tietoa, mihin tuo voi liittyä. En ole yrittänyt ryöstää ketään.

– En käytä alkoholia tai muitakaan päihteitä. Semmoisesta ei voi olla kyse.

Indrénin päivän suunnitelmat menivät täysin uusiksi, kun hän kuuli syytteestään.

– Minun piti stailata asuntoni kuvauskuntoon, sillä tämä on menossa myyntiin. En tiedä vielä, mihin aion muuttaa. Päätän sitten, kun olen saanut asunnon myytyä.

– Nyt olen niin lamaantunut, etten voi tehdä oikein mitään, Indrén harmittelee.

Lue myös:

    Uusimmat